Treceți la conținutul principal

M#ie PSD. Etapa pe Dambovita

Caz rarism la Pietroșița, aproape unic în analele administrației publice locale din România, unde primarul comunei Pietroșița - Ion Leonard Dicu, s-a făcut singur CETĂȚEAN DE ONOARE al localității pe care o conduce!
De o prostie ieșită din comun, primarul afemeiat al localității Pietroșița, a vrut să fie rege pentru o zi, organizând o mega acțiune, mai ales în contextul în care acesta nu a devenit singur cetățean de onoare al Comunei Pietroșița, ci împreună cu Președintele PSD Dâmbovița - Adrian Țuțuianu și cu consilierul județean PSD - Florin Georgescu.
În prezența mai multor parlamentari PSD și a unei numeroase asistențe, Ion Leonard Dicu și-a înmânat singur titlu de Cetățean de Onoare, situație ce l-a stânjenit până și pe Adrian Țuțuianu, care a văzut multe aberații administrative la viața lui și pe care în mod normal nu ar mai fi trebuit să-l mire nimic, însă ceea ce s-a întâmplat ieri la Pietroșița l-a consternat până și pe acesta, chiar dacă și el personal, era unul din cei trei "beneficiari" ai titlului  de Cetățean de Onoare.
Momentul în care, Ion Leonard Dicu-Primarul Comunei Pietroșița, și-a acordat singur titlul de Cetățean de Onoare, a fost marcat și de un moment teatral, lui Dicu dându-i lacrimile când a luat la subraț, placheta  și soclul de sticlă ce conținea fotografia sa.

Proiectul de Hotărâre prin care acest tânăr primar, în vârstă de doar 44 de ani, și-a acordat singur titlul de Cetățean De Onoare, a fost aprobat în dată de 27.04.2018 și a avut la bază un referat întocmit din viceleprimarul - Ion Olîc, personaj fără prea multă carte, care  a semnat, fără cârtire, motivația pentru care șeful său, trebuie să devină Cetățean de Onoare al Comunei Pietroșița, gest prin care acesta a făcut de râs o comunitate întreagă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/