Treceți la conținutul principal

Biserica meteoritului...

Meteoritul din Celiabinsk, un mesaj de la Dumnezeu pentru omenire

Meteoritul din Celiabinsk, un mesaj de la Dumnezeu pentru omenire

Peste 100 de kilograme de resturi de meteorit au ridicat scafandrii de pe fundul lacului Cebarkul din regiunea Celiabinsk, unde în februarie a scăzut un „oaspete spaţial”. Calculele făcute de specialişti au arătat că vârsta corpului cresc era de 4,5 miliarde de ani. Nu doar oamenii de ştiinţă sunt interesaţi de „biografia” meteoritului. Există voci care afirmă că acesta ar conţine un mesaj de la Dumnezeu pentru omenire.

Explozia produsă pe 15 februarie deasupra regiunii Celiabinsk nu a fost o simplă întâmplare. Anume în apropierea oraşului Celiabinsk arheologii au descoperit, acum un deceniu, cea mai veche localitate – Arkaim. Dumnezeu a trimis special în această zonă un „pachet de informaţii” pe care oamenii l-au aşteptat mai multe secole la rând, afirmă Andrei Breiv, şeful aşa-numitei Biserici a meteoritului din Celiabinsk.
Lumea contemporană s-a schimbat foarte mult şi are nevoie de o transformare. Ceea ce am învăţat mai înainte în procesul de cunoaştere spirituală şi-a cam pierdut valoarea. Meteoritul conţine noi cunoştinţe ştiinţifice şi un set de norme morale care vor permite oamenilor să trăiască mai bine. Important este că, de acum, cunoştinţele spirituale şi ştiinţifice trebuie să devină un tot întreg”.
Cu câteva luni înainte de explozia petrecută deasupra regiunii Celiabinsk şi de căderea meteoritului în lacul Cebarkul, Andrei Breiv spune că a simţit, împreună cu un grup de persoane, apropierea unei zile când se va manifesta voinţa divină.
Toată viaţa m-am pregătit pentru acest moment. Am căutat forţe spirituale şi am căpătat abilităţi extrasenzoriale. Doar 12 persoane din întreaga lume sunt capabile să descifreze mesajul codat din meteorit. Eu sunt unul dintre ei. Înainte de căderea meteoritului, am fost bolnav pentru o lungă perioadă de timp. Imediat după producerea exploziei, am început să mă fac bine. Atunci am înţeles că s-au încheiat căutările mele spirituale, deoarece am găsit ceea ce am căutat”.
Deocamdată, comunitatea adepţilor aşa-numitei Biserici a meteoritului din Celiabinsk numără peste 200 de persoane. În curând vor începe lucrările de construire a unei catedrale, menţionează Andrei Breiv. „Cerem autorităţilor să recupereze cu mare atenţie meteoritul de pe fundul lacului şi să-l încredinţeze în mâinile „bisericii noastre”. Vrem să construim un lăcaş pentru păstrarea lui. Catedrala trebuie să întruchipeze momentul căderii meteoritului pe Pământ”.
Operaţiunile de recuperare a bucăţilor de meteorit de pe fundul lacului Cebarkul au început pe 10 septembrie. Se presupune că acolo a căzut cel mai mare fragment din corpul ceresc, având o greutate de 500 de kilograme.
Andrei Breiv urmăreşte cu atenţie operaţiunile de căutare. El poartă într-unul dintre buzunare o cantitate foarte mică de praf de meteorit. După ce scafandrii au ridicat la suprafaţa apei câteva bucăţi mici, Andrei s-a grăbit să le atingă.
Unele dispozitive înregistrează în mod constant diverse anomalii în zona unde au loc operaţiunile de recuperare a meteoritului. Extragerea celui mai mare fragment este cu totul altceva. Operaţiunile sunt îngreunate de stratul foarte gros de nămol. Pentru a da de bucata mare de meteorit, echipa de scafandri forează de aproape o lună.
Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/