Românii și Eurovisionul

Noi visam la Eurovision de pe vremea lui Ceausescu, e drept ca atunci doar ne uitam, nu participam. Dar de cand participam, visam sa castigam, chit ca nu cantam in romana, ci in italiana, engleza sau ce o mai fi. Dar daca, prin absurd, si-ar propune romanii sa castige Eurovisionul? Anul asta nu am avut voturi din Spania si doar un puct din Italia si Franta.
Daca se mobilizau Camatarii cu alte doua trei clanuri de traficanti, pai ce credeti ca nu zbarnaiau telefoanele de la Londra la Tiraspol cu sms-uri pentru Romania? Toti cersetorii din Oslo ar fi dat mesaje pentru tara lor, șuții din Milano ar fi consumat ceditul de pe propriul telefon si de pe alte 4-5 furate... Fetele din Spania ar fi dat mesaje de pe telefonul clientilor... Si asa, cu voturi asigurate din juma de Europa, am fi organizat finala la Bucuresti.
Unde, la Bucuresti, s-ar intreba unii.
Cum, unde?
La Rompexpo. Maestru de ceremonii ar fi Marean Van Ghelie. Co-organizator Hrebe. Iar nenea Jean si Nasul Sandu ar fi avut suficient timp la dispozitie sa puna la punct cooperativa. Alo, pai aia din Suedia, Danemarca, Finlanda si Suedia va dati mari ca va votati intre voi? Pai ia sa vedeti, tata, reciprocitati aici, ca nu mai pleaca Eurovizionul din Balcani vreo 30 de ani, poate sa cante Pavarotti cu Julio Iglesias si Madonna in tanga, acompaniati de Justin Bieber si Depeche Mode, ca nu castiga nimic. Pai ia sa aranjam cu bulgarii, sarbii, moldovenii, si care mai sunt pe aici, iti dau 12 puncte, imi dai si tu 12, la moldoveni 10, 8 la bulgari si tot asa.
Cred ca din cauza asta se tem cei de la Eurovizion sa nu ajunga trofeul pe la noi, ca nu il mai vad vreo 6 cincinale..