Treceți la conținutul principal

Vasile Blaga: ARD a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevăruluiSalveaza PDF
Print
Email
3 comentarii
217
 accesari
Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a făcut o gafă monumentală la începutul discursului său, după aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.
Gafă monumentală a lui Vasile Blaga: ARD a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului
Vasile Blaga a spus că ARD a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului, dorind, probabil, să zică USL.
“Scorul obţinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite în condiţii cu totul speciale. Într-o lună, ARD a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului şi o campanie de manipulare ieşită din comun. Cu toate acestea, le mulţumesc colegilor mei din teritoriu, care s-au bătut în colegii, şi îi rog să stea până în ultima clipă în secţiile de votare”, a transmis Vasile Blaga, duminică seară, după anunţarea exit-poll-urilor, care arată că ARD a obţinut între 18 şi 19 la sută din voturi.
El a mulțumit electoratului, despre care spune că a dat dovadă de un “civism deosebit”, exprimându-și speranța că ARD  va reuși să obțină peste 20% din mandatele viitorului Legislativ.
Vasile Blaga a mulțumit, în numele ARD, “românilor care pe o vreme grea au mers la vot, dând dovada de un civism deosebit”.
Președintele PDL s-a declarat convins că ARD îşi va atinge obiectivul de a avea peste 20% din mandatele din viitorul Parlament, și a promis că senatorii și deputații Alianței vor face ceea ce au proms în campanie: vor apăra statul de drept, vor milita pentru o justiție independentă, pentru o Românie europeană și pentru o Românie alături de prietenii ei euro-atlantici”.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/