Treceți la conținutul principal

Becali pune cruce PNL...

Becali: Dacă intru în PNL, aş cheltui 10 milioane de euro ca să iasă preşedinte Crin Antonescu
 

Europarlamentarul Gigi Becali susține că aşteaptă încă un răspuns referitor la fuziunea PNL-PNG, însă este sceptic că acesta va fi unul pozitiv. Becali a declarat miercuri seara, la România TV, că, în cazul în care va intra în PNL, el este dispus să cheltuiască 10 milioane de euro pentru a-l scoate pe Crin Antonescu preşedintele ţării.
"Eu am vorbit cu domnul Antonescu, mi-a spus aşa: "Gigi nu vreau să iau eu hotărârea, din punctul meu de vedere, eu vreau (...) I-am spus, ca simplu membru PNL vin cu un sediu care costă 1 milion de euro, cu 2- 3% simpatie, vin cu imaginea mea şi nu vreau să candidez. Intru în lupta electorală în decembrie, numai dacă mi-o cer ei, dacă este nevoie să lupt. I-am zis lui Crin Antonescu: "Dacă vin în PNL, eu cred că tu vei fi preşedintele României, dar nu 100%. Eu cred 95% că vei preşedintele României". (...) Ca să pot să îl scot, ca să iasă Crin Antonescu preşedinte, aş cheltui 10 milioane. I-am zis aşa: în campania pentru referendum el trebuia sa fie antrenorul şi avea nevoie de atacanţi, de mijlocaşi. El la PNL nu a avut pe nimeni. El a fost antrenorul, el a fost atacantul, nu a fost nimeni să-l ajute. El a dat cu capul, a centrat, a făcut tot", a spus Becali, precizând că aşteaptă încă 3-4 zile răspunsul liderului PNL.
Întrebat unde va candida dacă PNL acceptă să îl primească în rândurile partidului, Becali a arătat că el nu vrea să candideze acum la parlamentare.
"Nu vreau să candidez. Eu am cerut aşa: Vin cu un sediu care costă un milion de euro şi, dacă fac fuziunea, intră în patromoniul PNL. Şi vin cu toată imaginea mea şi nu cer nimic. Vreau doar un post de europarlamentar peste 2 ani şi, peste încă un an jumătate sau doi să candidez, la parlamentare pentru România", a spus europarlamentarul.
În condiţiile în care PNL nu va accepta fuziunea cu PNG, Becali spune că va merge cu PRM.
"Eu aştept săptămâna asta un răspuns de la PNL. Dacă nu, şi astăzi m-a sunat Domnul Funar , o să am o întâlnire cu dl Funar şi cu domnul Vadim. De o săptămână mă tot cheamă la telefon şi am spus că nu pot să mă văd pentru că nu am un răspuns de la PNL. PNL nu a dat răspunsul. Înseamnă că nu au nici un fel de intenţii cu mine şi cu PNG. Şi mă voi întâni. Voi face tot ce îmi dă personal un beneficiu. (...) Cred că o sa fac o combinaţie cu PRM. Să găsim o soluţie fără alianţă pentru că ar creşte pragul la 7%. M-am gîndit să candidez în străinătate, să reprezint românii din diaspora", a precizat Becali.
Becali s-a arătat dispus să se alieze şi cu PP-DD, dar a spus că Vadim Tudor nu ar agrea o apropiere de Dan Diaconescu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/