criminalul basescu se lafaie in campanie pe mormantul Bucurestiului pe care l-a distrus... du-te in Asia, pocitanie!


sursa: http://www.rezistenta.net/

12 iulie 2012

Ia de la Basescu sediu de campanie!


Deja este arhicunoscut faptul ca sediul de campanie al Presedintelui suspendat al Republicii se gaseste pe str. Comanita nr. 9, in sectorul 2 al Capitalei - o zona rezidentiala, linistita, cu case din primele decenii ale secolului 20.

Toate bune si frumoase, numai ca aici s-a petrecut o crima de patrimoniu. Casa initiala de la nr. 9 a disparut! Fisa de pe casecareplang.ro descrie astfel situatia imobilului:

Construcție ce face legătura între strada Comănița și Domnița Ruxandra cu două fațade peste care a trecut timpul diferit. Una a rămas neschimbată, dar degradată de lipsa de îngrijire, în timp ce cealaltă a avut parte de intervenții ce au marcat profund întreaga imagine. Pe o parte au reușit să se păstreze ancadramentele cu motive geometrice intricate de inspirație orientală, detaliile din zona cornișei, în timp ce pe cealaltă au fost pur și simplu distruse. Jumătatea dinspre strada Comănița a fost demolată.

Cert este ca imobilul initial, cu un singur cat, a fost suprainaltat si modificat, devenind parterul blocului care poate fi vazut in prezent. Evident, fatada a pierdut absolut toate ornamentele initiale, dar pozitia casei vechi se poate ghici daca privim la amplasarea ferestrelor si usii. In rest, noua constructie este o nulitate inutila, o palma data arhitecturii si foarte in ton cu epoca actuala.

Situatia a fost descrisa si in presa. Se merge in continuare pe ideea ca unele case vechi pur si simplu trebuie modificate si inglobate in constructii noi, facute in pripa. De aceea Bucurestii vor arata in cativa ani ca un imens bazar oriental.

Pana atunci, la vot! Distractie placuta la referendum, pe 29 iulie!

Multumiri lui Dominus pentru cercetare si pentru comparatia foto!

Avertizam ca nu vom tolera ineptii de genul "articol scris la comanda politica". Pe noi ne-a revoltat cum si-au batut joc de respectiva casa, de aceea am considerat ca trebuie sa semnalam acest lucru. Citeste tot...