Nutzi Intotero revine...


Natalia Intotero devine, din nou, secretar de stat

de hotnews     HotNews.ro
Miercuri, 23 mai 2012, 19:01 Actualitate | Esenţial

 Natalia Intotero a fost numita secretar de stat la Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni, informeaza guvernul. Citeste pe blogul Menarupovestea controversatei directoare de scoala din Brad ajunsa sa ocupe, pentru a doua oara, o pozitie in administratia centrala.

A ocupat aceeasi functie in 2009, numai ca atunci a fost secretar de stat in MAE si se ocupa de relatia cu Parlamentul. La vremea respectiva, Emil Neacsu, jurnalist atunci la Gardianul, a facut un interviu cu ea in care isi demonstra cu prisosinta competentele.

In 2009, CV-ul ei arata cam asa: s-a inscris in PSD in anul 2000. Din anul 2006 este presedintele Tineretului Social-Democrat Hunedoara. Este la al doilea mandat de consilier judetean si este director al scolii generale "Horia, Closca si Crisan" din municipiul Brad. Este licentiata in engleza-romana si relatii internationale si a absolvit masteratul de relatii internationale la Institutul Diplomatic Roman. Cunoaste foarte bine engleza si italiana si doar bine, franceza.

Cititi aici interviul care a facut-o celebra, in care nu se prinde de faptul ca Suedia nu are presedinte si se crede colega cu Melescanu, care nu lucra nicidecum in Ministerul de Externe. In declaratia sa de avere spunea ca detine o masina LANCEA Ypsilon.