Nutzi de la Externe. Natalia Intotero e blonda lui Geoana sau a lui Banicioiu.

Sa vedem ce comenteanza hunedorenii doamnei Nutzi...


Natalia Intotero, numită secretar de stat

Brădeanca Natalia Intotero, președintele organizației județene a tinerilor social-democrați și vicepreședinte al PSD Hunedoara, a fost numită, ieri, de către premierul Victor Ponta, secretar de stat la Departamentul Românilor de Pretutindeni, departament subordonat direct primului.ministru, Potrivit Nataliei Intotero, care în perioada 2008-2009, pe timpul guvernării PDL-PSD, a mai ocupat o funcție de secretar de stat în Ministerul de Externe, ea se va prezenta la post vineri, 25 mai, urmând a se ocupa de relațiile cu românii din diaspora. (M.Crivăț)


 


4 Raspunsuri to “Natalia Intotero, numită secretar de stat”

 1. Stefan spune:
  Este treaba USL pe cine numeste secretar de stat. orcicum toata lumea stie ca aceasta tipa a mai fost secretar de stat si nu a facut mai nimic pentru judet in a afara de faptul ca s-a mandrit cu functia ceea ce va face si acum.
 2. USL = CANCERUL ROMANIEI spune:
  Ba de parca fiinta asta ar fi facut ceva penmtru natiunea romana. In afara ca a frecat salamul italian si toti hirciogii pesedisti s-au bucurat la ce pica din frecangeala salamului nu a facut nimic. O simpla educatoare care a ajuns director pentru ca italianu a bagat salam si in alte curti acum face legea in MAE. Mama voastra de pesedisti cine credeti ca o sa va voteze? Prostii au plecat la PPDD, iar pana-n toama si desteptii care cred ca puteati sa faceti ceva se vor convinge ca sunteti CANCERUL ROMANIEI!
 3. ex- libris spune:
  O blonda rea de musca,din care s-au ‘infruptat” Nistor Laurentiu,Socol Marcel,Geoana Mircea si altii,dupa spusele carcotasilor din Brad.In rest,detine un singur neuron-caracteristic pt.blonde si mult tupeu.
 4. Valea Jiului spune:
  Au promovato “gagicari” Robert Negoita si Nicu Banicioiu.