Treceți la conținutul principal

presedintele armatei moarte...

Domnule Băsescu, Luna nu are preşedinte. Iar lunatecii vă aşteaptă cu braţele deschise

duminică, 14:33Autor: Iulian Anghel
Domnule Băsescu, Luna nu are preşedinte. Iar lunatecii vă aşteaptă cu braţele deschise
Domnule Preşedinte de ce complicaţi lucrurile când ele sunt aşa simple? Dacă vă simţiţi umilit, de ce nu scăpaţi de umilinţă?
Dumneavoastră, este adevărat, nu meritaţi acest popor. Vreţi să-i daţi bani de bani, iar el nu vrea. Aţi mai pomenit vreodată un asemenea caraghioslâc?
Vreţi să faceţi poporul fericit, iar el nu vrea. Un popor de masochişti. Lipsit de fair-play. Dacă Luna ar fi fost planetă, dumneavoastră meritaţi să fiţi preşedintele Lunii.
Sub mandatul dumneavoastră România a ajuns de râsul lumii, dar nu pentru că Dumneavoastră aţi avea vreo vină, ci pentru că lumea nu vă înţelege. Sub mandatul Dumneavoastră, 2,6 milioane de români şi-au luat câmpii şi au plecat din ţară, dar nu pentru că Dumneavoastră nu aţi fi făcut tot ce este omeneşte posibil să-i păstraţi aici, ci pentru că neşansa v-a pus preşedinte peste un popor care are picioare şi fuge. Dacă aţi fi guvernat faţa nevăzută a Lunii sunt sigur că pietrele ar fi rămas înţepenite la simplul cuvânt al Dumneavoastră.
Cu ce aţi păcătuit Dumneavoastră Domnule preşedinte de v-a dat Divinitatea pedeapsa de a păstori un astfel de popor obtuz? Dumneavoastră Pastorul cel Bun? Dumeavoastră pe care aceeaşi Divinitate fără chip nu v-a învrednicit decât cu o casă în Mihăileanu şi cu o fiică în Parlamentul European? Cânt putea fi măcar preşedinta Paramentului Lunii. Când Dumneavoastră meritaţi să fiţi cel puţin preşedintele Universului.
De câteva ceasuri de când aţi apărut la PRO TV, toate televiziunile din România plâng de jalea Dumneavoastră. Numai tâmpiţii de la BBC nu zic nimic. Dumneavoastră care meritaţi să fiţi cel puţin Preşedintele Căii Lactee. Sau mă rog, măcar preşedintele Statelor Unite ale Europei.
Ştiţi ce e prost în toată povestea asta, Domnule Preşedinte? Că nu este nimic consecvent în ceea ce spuneţi. În ceea ce faceţi. Nu poţi să te lauzi într-o zi că ai fost votat de 5 milioane de oameni, iar a doua zi să te simţi jignit. Nu poţi spune în ianuarie că nu sunt bani la buget pentru majorarea salariilor bugetarilor, pentru ca în martie să vii şi să susţii că sunt şi că nu este nicio problemă. Să pui oamenii să caute prin cărţi detalii despre creşterea consumului care stimulează economia odată ce cresc salariile bugetarilor. Să crească, nu am nimic de zis. Să crească consumul, nu am nimic împotrivă. Să mâncăm cu toţii lefuri cu lingura. Fie primit! Dar cine de cine râde aici?
Domnule Preşedinte nu cred în predestinare, nici în destin. Dar cred în puterea omului de a merge înainte dincolo de tot ce i se întâmplă. Şi mai cred în şansa omului de a avea prieteni care să-l înveţe câte ceva. Sunt sigur că şi Dumneavoastră gândiţi la fel. Domnule Traian Băsescu sunt nişte lunateci care nu au un preşedinte şi care nu au un înţelept ca Dumneavoastră. Trăiesc pe faţa nevăzută a Lunii. Ei nu o să vă umilească niciodată votându-vă Domnule Preşedinte. Fiţi generalul lor Domnule Preşedinte. Fiţi generalul armatei moarte. O armată de teracotă nu o să vă umilească niciodată. Viii ăştia au apucături cam ciudate.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/