Pogrom. A fost sau n-a fost?

Românii nu au făcut pogrom

Sursa: The Money Channel | Publicat: 06 mar 2012, 09:49 | Actualizat: 06 mar 2012, 11:20
  Daca ai ajuns aici mai dureaza 10 minute sa ai un credit pre-aprobat de la Cetelem.
Românii nu au participat la masacrul evreilor de la Iaşi, consideră senatorul Dan Şova. Invitat la emisiunea Oameni şi Oameni cu Andrei Gheorghe de la The Money Channel, purtătorul de cuvânt al PSD a mai precizat că evreii au fost unii dintre cei care au suferit cel mai mult în al doilea război mondial, însă, datorită mareşalului Antonescu, ei s-au simţit în siguranţă pe pământ românesc.
  0
  comentarii
  Vot: 0,0 din 0 voturi
  "Scrierile istorice de origine evreiască ziceau de o carte interesanta despre programul evreilor în România. O să vedem că Teşu Solomovici are o carte interesantă despre programul evreilor. Recunoaşte că pe teritoriul României niciun evreu nu a avut de suferit şi asta s-a datorat lui Antonescu" a spus  Dan Şova.
  Nu s-a petrecut niciodată în România ce se spunea că s-ar fi petrecut. Nu au fost ucişi evreii.  Datele istorice arată că la Iaşi au fost omorâţi 24 de cetăţeni români de origine evreiască de soldaţii din armata germană. Ceea ce este o pată pe istoria militară a poporului român, este comportamentul ostaşilor la cucerirea Odesei.

  A existat masacrul de la Iaşi? Au participat românii?
  "Nu au participat soldaţi români. Este un fapt lămurit istoric" a mai spus senatorul.