Treceți la conținutul principal

MRU nu a schimbat nimic

La şedinţa comună a guvernelor din România şi Moldova, din Iaşi
Protestatarii l-au huiduit pe premier: Băsescu nu rezişti nici cu mii de securişti!
 

Protestatarii l-au huiduit pe premier: Băsescu nu rezişti nici cu mii de securişti!
Sâmbătă, la Iaşi, este programată o şedinţă comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova, care se va desfăşura la Universitatea Alexandru Ioan Cuza.
Mihai Răzvan Ungureanu şi omologul său moldovean, Vlad Filat, au fost primiţi cu onoruri militare la Iaşi.
Membrii celor două executive vor discuta în şedinţa comună probleme privind sectorul energetic, transporturile, securitatea socială şi educaţia, iar la finalul reuniunii vor fi semnate mai multe documente bilaterale de către membrii celor două guverne.
Sâmbătă dimineaţă, pe trotuarul din faţa Universităţii "Alexandru Ioan Cuza", au fost montate garduri metalie pentru a delijmita zona, ca trecătorii să nu aibă acces.
Update: Aproximativ o sută de persoane adunate în faţa Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi au scandat "Jos Băsescu!", " Ţi-au adus spionul să-ţi apere tronul!", "Jos mafia din Iaşi", "Caracatiţa lui Nichita!", "Băsescu nu rezişti nici cu mii de securişti", după ceremonia oficială de primire a membrilor Guvernelor român şi moldovean.
De asemenea, membrii "Noua Dreaptă" aflaţi în mulţime au scandat " Basarabia este România", "Jos hotarul de la Prut", "Basarabia pământ românesc".
Accesări: 272

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/