Treceți la conținutul principal

piratul si bill gates

Băsescu l-a şocat pe Bill Gates
 

Băsescu l-a şocat pe Bill Gates
Pirateria în Europa de Est este o adevărată problemă, iar falsificarea produselor audio-video a atins cote alarmante. Într-o analiză făcută de jurnaliştii de la Reuters este explicată în detaliu de ce aceste ţări au făcut din piraterie un mod de evoluţie.
Printre exemple este dată şi declaraţia făcută de Traian Băsescu, fondatorului Microsoft, Bill Gates, în 2007.
În această parte a Europei, unde un lider, cum este preşedintele României Traian Băsescu, i-a spus lui Bill Gates că pirateria digitală i-a ajutat ţara să construiască o industrie de software înfloritoare, este uşor să îţi dai seama de ce companiile se tem să ofere o distribuţie mai largă, scrie Reuters în analiza făcută, potrivit Antena3.
În 2007, la vizita fondatorului Microsoft în România, preşedintele Traian Băsescu declara, uimind pe toată lumea: Pirateria a ajutat generaţia tânără să descopere calculatoarele, ca mai apoi să lanseze dezvoltarea industriei IT(...) şi i-a ajutat pe români să-şi dezvolte capacitatea creativă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.