Treceți la conținutul principal

Meeting Luis Suarez
VIDEO! Suarez e idol in Romania! Fanii au venit la hotel pentru starul lui Liverpool! Cantecul cu care l-au lasat fara cuvinte:

Un grup de 20 de romani a luat cu asalt azi hotelul in care e cazata la Bucuresti nationala Uruguayului.

Inarmati cu steaguri si fulare ale lui Liverpool, fanii au venit sa-l intalneasca pe Suarez, idolul lor de la Liverpool. La primul antrenament in Romania, Uruguayul i-a avut vecini pe Razvan Lucescu si pe fotbalistii din liga a 3-a de la Stefanesti.

Luis Suarez nu se astepta sa dea peste fani ai lui Liverpool si la Bucuresti. Bine organizati, mai multi romani, care tin cu Liverpool, au venit sa-l salute. Il vor sustine si pe National Arena, la Romania - Uruguay. Suarez nu e singurul lor idol din nationala Uruguayului.

IULIAN RAICU: "Nu am venit sa sustinem Uruguay-ul, nici sa scandam impotriva Romaniei. suntem fani Liverpool si am venit sa-i sustinem pe Coates si pe Suarez"

Suarez, Forlan si Cavani au facut primul antrenament in Romania la Buftea, unde au dat peste rapidisti si peste jucatorii din C, de la Stefanesti.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/