Treceți la conținutul principal

Giofri e mormon

Franks - FMI: "Sunt de religie mormonă şi noi nu bem alcool". Niciun Guvern nu va putea crește pensii și salarii

Jeffrey Franks a dezvăluit, astăzi, că este mormon și nu consumă alcool, răspunzând unei întrebări a ziariștilor, vizavi de petrecerea la care a fost filmat dansând într-o horă, cu șeful ANAF, Sorin Blejnar. Franks a lăsat să se înțeleagă faptul că niciun Guvern, fie el unul USL, nu va putea crește pensii și salarii fără acordul FMI.
"Am văzut că au existat acuzaţii în presă şi din partea unor politicieni legate de aşa-numita petrecere de la Buşteni. Vă anunţ că sunt de religie mormonă şi noi nu bem alcool. Nu fumez, nu beau cafea și nu îmi permit niciun fel de gest imoral. Petrecerea de la Buşteni a fost sponsorizată de Finanţe şi BNR, scopul ei fiind să cunoaştem mai bine tradiţia şi cultura României. Am fost invitat la o masă tradițională unde am avut ocazia să gust din bucatele românești", a declarat Jeffrey Franks, răspunzând la o întrebare a ziariștilor.
Declarația survine unor înregistrări video în care Jeffrey Franks apare dansând într-o horă, împreună cu șeful ANAF, Sorin Blejnar, în cadrul unei petreceri organizate săptămâna trecută la Bușteni.
Răspunzând la alte întrebări ale ziariștilor, șeful misiunii FMI în România a declarat că înțelege nemulțumirea oamenilor, inclusiv a acelora care protestează în Piața Universității, dar că, cel puțin momentan, este devreme pentru a se putea vorbi de creșteri ale pensiilor și salariilor. Totuși, a adăugat Jeffrey Franks, "situația, încă dficicilă, se îmbunătățește!".
Șeful misiunii FMI în România este cunoscut ca un om modest. Ba își face apariția, la întâlniri oficiale, încălțat în pantofi aproape rupți, ba merge singur, la cumpărături. El a fost văzut chiar ieri pe Calea Victoriei, în timp ce se întorcea de la un supermarket, singur și pe jos, cu o plasă de produse alimentare.
Niciun Guvern nu poate crește pensii și salarii
“O schimbare de Guvern nu ar trebui să ducă la schimbarea politicilor care asigură stabilitatea economcă câştigată în ultimii ani. Nu este treaba nostră să comentăm un alt Guvern. Toate partidele sunt conştiente, iar eu mă aştept ca orice schimbare de Guvern să nu ducă la ieşirea din program", a răspuns Jeffrey Franks altor întrebări adresate de ziarişti. În traducere, niciun Guvern nu va putea creşte pensii şi salarii fără acordul FMI.
Șeful misiunii FMI în România a criticat și sistemul sanitar, despre care a declarat că trebuie reformat. Franks nu a omis să critice nici contractele "băieților deștepți" cu Hidroelectrica, dar nici pe cele ale combinatelor chimice - aluzie la Ioan Niculae - care primesc gaze naturale ieftine, pentru a exporta, apoi, îngrășămintele chimice produse.


Citiţi mai mult: Franks - FMI: "Sunt de religie mormonă şi noi nu bem alcool". Niciun Guvern nu va putea crește pensii și salarii - Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/franks-fmi-sunt-de-religie-mormona-si-noi-nu-bem-alcool-965012.html#ixzz1lXe3qLhk 
EVZ.ro 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.