Eisenhower si ET

ZIARE.com: Un fost consilier al Pentagonului din Statele Unite, Timothy Good, a declarat ca fostul presedinte Eisenhower s-a intalnit de trei ori, in secret, la baza Air Force din New Mexico cu extraterestrii, in timpul mandatului sau. 
Fostul presedinte american Dwight Eisenhower a avut trei intalniri secrete cu extraterestrii, sustine un fost consilier al guvernului SUA, informeazaDaily Mail.

Oficialii FBI care au organizat intalnirile presedintelui Eisenhower cu fiintele spatiale, au reusit acest lucru dupa trimiterea unor "mesaje telepatice".

Vorbind la postul de televiziune britanic BBC 2, Good a spus ca guverne din intreaga lume au avut un contact frecvent cu extraterestrii, timp de mai multe decenii.

"Pot sa va spun cu siguranta ca in anul 1954, presedintele Eisenhower a avut trei intalniri cu extraterestrii, care au avut loc la baza Holloman Air Force din New Mexico, unde au existat multi martori", a spus fostul consilier al Congresului SUA si al Pentagonului.

Dwight Eisenhower, care a fost al 37-lea presedinte al Statelor Unite, intre anii 1953 si 1961, este cunoscut prin faptul ca a crezut cu convingere in viata de pe alte planete.

"Noi stim ca pana la 90% dintre rapoartele privitoare la OZN-uri pot fi explicate in termini conventionali. Cu toate acestea, pot sa spun ca milioane de oameni din intreaga lume au vazut de fapt un lucru real", a adaugat Good.