Treceți la conținutul principal

cand Dumnezeu iti ia mintile la batranete...

ILIE NĂSTASE, declaraţie-şoc: "SUNT ŢIGAN ROMÂN!"

14 feb 2012, 07:38 | Actualizat (acum 3 ore)

Ilie Năstase, fosta mare legendă a tenisului mondial, a recunoscut pentru publicaţia italiană La Stampa că aparţine etniei ţiganilor, precizând că se mândreşte cu acest lucru.

  Era timpul sa poti lua si un credit direct de pe internet. Cetelem a rezolvat asta!
Ilie Năstase
"Am fost acuzat dintotdeauna că sunt un ţigan. E adevărat. Sunt un ţigan român. Şi sunt mândru de asta!", a declarat Năstase pentru La Stampa.
Fostul mare jucător a mai făcut o declaraţie interesantă, spunând că nu s-a gândit niciodată că joacă pentru România: "Întotdeauna am jucat numai pentru mine. Orice atlet face asta. Treci şi peste propria mamă pentru o victorie. Apoi, sigur, sunt lucruri pe care le spui. Despre ţară, despre familie, despre multe... Este aşa pentru totdeauna. Întotdeauna pentru totdeauna. Eu nu sunt cinic. Încerc să fiu sincer".
Ilie Năstase a dezvăluit şi episodul implicării sale în politică, atunci când a candidat pentru postul de primar al Capitalei.
"Pentru un timp m-am gândit că politica ar putea lua locul tenisului. A ieşit rău. Pe teren câştigi sau pierzi. În politică trebuie să promiţi şi să spui minciuni. Nu, nu e pentru mine politica", a precizat Ilie Năstase.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ilie-nastase-declaratie-soc-sunt-tigan-roman_913555.html#ixzz1mLOFxRn8