Treceți la conținutul principal

Anonymus - Aveti un rege!

Romania libera: Gruparea de hackeri Anonymous a publicat, duminică, pe Youtube, un clip video adresat românilor. Mesajul se referă la protestele împotriva tratatului ACTA care au avut loc zilele trecute. Anonymous îi îndeamnă pe români să se unească, spunând că "voi cei cărora v-a fost interzisă libertatea de exprimare vreme de 42 de ani, 42 de ani de cenzură, sunteţi gata să pierdeţi încă o dată cel mai preţios drept al vostru".  De asemenea, spre sfârşitul materialului, se face referire la regele Mihai, însă se precizează că Anonymous nu  "militează pentru monarhie" ci pentru "adevăratele valori".
Citiţi mai jos mesajul celor de la Anonymous:
"Salutări cetăţeni ai României, suntem Anonymous. Acest mesaj este transmis poporului român ca urmare a recentului protest anti-ACTA ce a avut din ţara voastră, şi în numeroase alte ţări europene.
Ne vine greu să credem că nu simţiti abuzurile făcute de politicienii voştri în ultimii 20 de ani. Vi se pare că aveţi nevoie de un conducător. Nu aveţi nevoie de asta. Nu aveţi nevoie de ajutorul nimănui, aveţi toate resursele şi puterea de care este nevoie. Ideea este să fiţi organizaţi.
Mesajul celor 500 de protestatari din centrul Bucureştiului, şi din celelalte oraşe al ţării, devine mai puternic atunci când este rostit ca de o singură voce. Au semnat în secret tratatul ACTA sperând că nu veţi afla niciodată. Acum ştiţi, dar vă purtaţi ca şi cum nu v-ar păsa. Dovediţi-le că poporul român mai crede încă în libertate. V-a fost interzisă libertatea de exprimare vreme de 42 de ani. 42 de ani de cenzură. Sunteţi gata să pierdeţi încă o dată cel mai preţios drept al vostru? Organizaţi-vă! Aveţi acelaşi dorinţe, dar se pare că nu aveţi aceeaşi ţintă. Alegeţi-vă cu toţi aceeaşi ţintă şi loviţi împreună. Este singura modalitate prin care puteţi învinge.
La fiecare atac al Anonymous împotriva unor ţinte ca CIA, FBI sau Interpol, participă şi membri români ai organizaţiei noastre, însă ei nu au lovit niciodată site-urile media româneşti ca o ripostă împotriva faptului că nu-şi ajută propriul popor să schimbe ceea ce merge prost.
Aţi fost vânduţi bucată cu bucată marilor corporaţii internaţionale.  V-au vândut petrolul, v-au vândut aurul, v-au vândut tot ceea ce însemna resursă, v-au vândut viitorul prin împrumuturile luate de la instituţiile financiare, cu dobânzi de aproape 90%. Trebuie să facem ceva împotriva acestor fapte. Media trebuie nu doar să ajute politicienii să câştige alegeri, ci să ajute poporul raportând abuzurile. Următoarele noastre ţinte vor fi site-urile organizaţiilor financiare şi media care continuă să manipuleze poporul pentru propriul lor profit.
În acest moment condiţiile meteo din România sunt vitrege, aveţi oameni care îngheaţă în casele lor, ce-au făcut politicienii pentru rezolvarea acestei situaţii? Nu au făcut nimic. Regăsiţi adevăratele voastre valori, nu vă pierdeţi identitatea ca naţiune. Schimbarea guvernului este o victorie, dar de mică însemnătate. Aveţi aceeaşi politicieni, aceleaşi persoane care nu fac nimic pentru voi, care vă bagă mâna în buzunare. Vă ajunge! Popoarelor nu trebuie să le fie frică de guvernele lor. Guvernele ar trebui să se teamă de popoarele pe care îl conduc. Aveţi un rege. Credem că regele vostru iubeşte România mai mult decât o fac toţi politicienii la un loc. Nu milităm pentru monarhie, militam pentru adevăratele valori."

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/