Treceți la conținutul principal

Plecati, muriti...

Boc: Eu şi PREŞEDINTELE am avut informaţii GREŞITE cu privire la Legea Sănătăţii
17 ian 2012, 22:16 | RTV.net


Premierul Emil Boc a declarat marţi seară că atât el, cât şi şeful statului au primit informaţii greşite în ceea ce priveşte forma proiectului noii Legi a sănătăţii, proiect promovat de preşedintele Băsescu şi care a dus la demisia lui Raed Arafat. Precizările vin după ce Boc a avut o întâlnire la Cotroceni cu Traian Băsescu şi după ce Raed Arafat a fost reinstalat în funcţie, sub presiunea protestelor din stradă.
2
Comenteaza

Boc găseşte scuze după eşecul primului proiect al Legii Sănătăţii şi întoarcerea lui Arafat
Foto: dcnews.ro


"Au fost unele informaţii greşite pe care le-am avut atât eu cât şi preşedintele cu privire la Legea sănătăţii. Retragerea s-a făcut din cauza unor informaţii nu tocmai corecte. Pe unele aspecte, componente ale vechii legi nu am avut tocmai cea mai bună informaţie, inclusiv situația cu doctorul Arafat. Astăzi s-au lămurit lucrurile. Şi între preşedinte şi domnul Arafat şi între mine şi domnul Arafat", a declarat Emil Boc la B1TV.

Întrebat la ce fel de informații greșite se referă, Boc a evitat un răspuns.

Premierul a mai precizat că nici el şi nici Traian Băsescu nu au renunţat la reforma în Sănătate.

"Drumul reformei statului nu s-a oprit. Avem reforma Sănătăţii. Cred într-o asemenea Lege a sănătăţii, pentru că ea este vitală. Putem elimina anumite pasaje, dar nimeni nu ne poate spune că nu avem nevoie de o lege nouă. Am cerut Ministerului Sănătăţii să-mi propună o echipă care să elaboreze noua lege. După ce văd echipa pot să îmi propun şi un termen (privind adoptarea ei, n.r.).", a mai spus premierul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.