Treceți la conținutul principal

Jos besescu!!

http://www.antena3.ro/live.php


Cateva sute de persoane protesteaza in fata Palatului Cotroceni, scandand lozinci de sustinere a lui Raed Arafat, dar si impotriva presedintelui Traian Basescu.
Oamenii s-au adunat in jurul orei 18.00 in Piata Universitatii, pentru sustinerea lui Raed Arafat.
protest
Ei au scandat "Jos Basescu", cerand trecatorilor sa li se alature. Totodata, oamenii striga lozinci de sustinere pentru medicul Raed Arafat si pentru SMURD.
protest1
Protestul nu este autorizat. In jurul orei 19.15, protestarii au plecat in mars din Piata Universitatii spunand ca se indreapta spre Palatul Cotroceni.
Mitinguri pentru sustinerea lui Raed Arafat au loc vineri seara in Timisoara si Sibiu. Actiuni similare au avut loc in mai multe orase, cele mai multe persoane adunandu-se la Targu Mures, unde aproximativ 1.500 de oameni au participat, joi seara, la un miting pentru sustinerea lui Raed Arafat.
Raed Arafat a facut, vineri, apel la oameni sa nu mai iasa in strada si sa nu se lase manipulati politic prin diverse anunturi pe internet sau alte mijloace intrucat actiunile pot degenera si afecta ideile fata de proiectul Legii sanatatii.
"Multumesc mult oamenilor pentru sustinere. Dar ii rog pe toti sa nu se lase manipulati politic. Sa nu iasa in strada, sa nu raspunda la nicio chemare si provocare de pe internet sau de la televiziuni", a declarat Raed Arafat.
Raed Arafat a demisionat, marti, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii si ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de catre presedintele Traian Basescu.
Vineri seara, la Cotroceni, Traian Basescu a declarat ca cere public premierului retragerea proiectului Legii sanatatii, el mentionand ca face acest lucru vazand ca o mare parte din public si majoritatea celor din sistemul de sanatate nu vor schimbarea acestuia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/