Treceți la conținutul principal

intre timp, besescu are opinii despre demonstratii...

ROMANIA libera: Preşedintele Băsescu s-a întâlnit, luni, cu o parte dintre candidaţii la unul din posturile de consilier de stat la Preşedinţie, unii susţinând că le-a vorbit şi despre protestele de stradă din ultimele zile, pe care le-ar considera ca fiind o mişcare socială cauzată de măsurile de austeritate, potrivit Mediafax.

Jurnaliştii nu avut acces la întâlnire, iar, după întâlnire, cu câteva excepţii, concurenţii, în majoritate tineri, s-au ferit să ofere detalii cu privire la subiectele abordate, invocând diverse pretexte.
"A recunoscut că este o mişcare socială datorată măsurilor de austeritate impuse, ca o reflexie a măsurilor de austeritate prelungită. Domnul preşedinte a susţinut că aceste măsuri au fost necesare. Faţă de alte partide care umblau la bani publici pentru a preveni prostestele, alocau sume din ce în ce mai mari, dânsul a zis că pentru a avea un control asupra costurilor şi bugetului doreşte să îndrepte ţara pe o situaţie bună şi nu să se înrăutăţească situaţia prin alocarea de sume nejustificate", a spus unul dintre candidaţii la postul de consilier de stat la Preşedinţie.
El a precizat că şeful statului nu le-a vorbit despre viziunea lui despre soluţia de încetare a protestelor, susţinând că subiectul a fost abordat în momentul în care le vorbea despre realizările sale şi despre măsurile de austeritate.
"Nu a fost un interviu. Să spunem că a fost o prelegere. Ne-a vorbit despre viziunea lui referitor la cum vede România în următorii doi ani. A fost chiar OK. A vorbit un pic şi despre proteste. Sigur că da. Nu a vorbit despre opinia personală a dumnealui. S-a referit mai mult la lucrurile care au fost făcute şi ce urmează să fie făcute. De proteste, exact, nu avea rost să se amintească acum, doar s-a punctat", a spus o altă candidată, absolventă de Sociologie şi Jurnalism.
Întrebată ce sfaturi i-ar da în momentul de faţă cu privire la protestele din aceste zile, ea a afirmat: "Consilierea se face la un nivel personal şi probabil că nu pot să spun ce i-aş spune eu dumnealui în momentul acesta".
Preşedintele Traian Băsescu a avut, luni, o întâlnire cu o parte dintre candidaţii la unul din posturile de consilier de stat la Preşedinţie.
"Circa 290 de persoane şi-au exprimat interesul de a face parte din staff-ul preşedintelui României, marea majoritate fiind tineri cu studii în străinătate", a declarat, vineri, Valeriu Turcan, purtător de cuvânt al preşedintelui.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/