Treceți la conținutul principal

buldogul si sluga

Blaga şi ai lui vor demisia premierului

31 ianuarie 2012, 19:48 |  Autor: Alina Brebenel | 1345 afişări
Preşedintele Senatului, Vasile Blaga

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga

 
La şedinţa premierului Emil Boc cu parlamentarii PDL, care a avut loc astăzi, au fost voci i-au sugerat Primului Ministru să ia în calcul şi demisia din conducerea Guvernului. Printre acestea s-a numărat şi preşedintele Senatului, Vasile Blaga.
Întânirea conducerii conducerii PDL cu parlamentarii partidului s-a dovedit tensionată. Premierul Emil Boc a fost somat de colegii de partid, să ia în calcul plecarea de la conducerea Executivului, pe fondul problemelor din ultima perioadă.
Astfel, Vasile Blaga i-a sugerat plecarea lui Emil Boc, susţinând că e „nevoie de o mişcare mai amplă, nu de o simplă remaniere". Şi deputatul PDL a reiterat ideea plecării lui Boc, motivând pe lângă dăunarea imaginii partidului şi insuficienţa fondurilor pentru colegii. Ei au atras atenţia că , deşi în Biroul Permanent Naţional s-a decis ca banii să meargă direct la primării, banii ajung tot la consiliile judeţene.
"Păi ce facem? Noi suntem la putere şi tot Opoziţia ia banii? Că noi avem doar 14 consilii judeţene, iar ei au restul", i-ar fi spus deputatul PDL Constantin Dascălu lui Boc.
Întrebat la finalul şedinţei dacă parlamentarii PDL i-au cerut demisia, Boc a răspuns că "s-au discutat mai multe aspecte politice". "Important e că şi ca partid, şi ca Guvern, ştim ce avem de făcut. Le-am spus colegilor că ştim foarte bine ce avem de făcut şi ce avem de propus".

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/