Treceți la conținutul principal

oracolul oracaitor de la Dăbuleni

Geoana: Ponta si Antonescu vor pierde sefia partidelor, Boc nu va mai fi premier

     
Mircea Geoana nu crede ca Victor Ponta si Crin Antonescu vor mai sta foarte mult timp in frunteaPSD, respectiv PNL. Totodata, fostul social democrat este convins ca si Emil Boc va parasi in curand sefia Guvernului.
"Daca ma intrebati pe mine, o prognoza politica pentru urmatoarele cateva luni de zile, in plan intern eu anticipez ca in urmatoarele cateva luni de zile n-o sa avem nici pe domnul Ponta, nici pe domnul Antonescu conducand partidele lor, asa cum nu cred ca-l mai avem pe domnul Emil Boc prim-ministru de tara in urmatoarele cateva luni, e o prognoza pentru 2012", a declarat Mircea Geoana, duminica, la ProTV.

Geoana: Am fost dat afara din PSD de frica

El a mai afirmat ca USL a scazut foarte mult in sondaje, in prezent aflandu-se sub 50%, in conditiile in care "nu s-a masurat efectul plecarii mele din partid".

Potrivit lui Geoana, in cazul in care constructia USL nu mai are scopul pentru care a fost creata, de a face 50 % in sondaje, va incepe "imediat o tentatie fireasca centrifuga".

Mircea Geoana: Opozitia este impotenta

In ceea ce il priveste pe Emil Boc, Mircea Geoana spune ca acesta nu va mai sta mult timp in fruntea Guvernului. In opinia fostului social democrat, acest lucru se va intampla din cauza starii economice si financiare dificila care s-ar prognoza pentru lunile viitoare, din cauza crizei din zona euro.

Totodata, a precizat senatorul, actualul guvern are o "uzura morala", astfel ca ar fi nevoie de o schimbare de imagine.

Iliescu ironizeaza viitorul lui Geoana: Nu se face un partid batand din palme

"Cred ca a pornit o avalansa care va afecta atat USL-ul, dar si actuala putere, cred ca va afecta toata scena politica romaneasca, poate e si bine daca ajungem la un pic de primenire de scena politica romaneasca, poate ca nu e atat de rau", a spus el, mizand pe o "recompunere" a scenei politice romanesti. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/