besescu mai merge la o inmormantare. Incepe sa se obisnuiasca...

Mediafax - Preşedintele Traian Băsescu ar putea fi prezent, joi, în satul Răchiţele, judeţul Cluj, la ceremonia de înmormântare a tatălui premierului Emil Boc, Ioan Boc, decedat marţi seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, în urma unui stop cardio-respirator, conform unor surse politice.

Sursele citate au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că şeful statului ar urma să sosească, joi, la Răchiţele, pentru a asista la ceremonia de înmormântare a lui Ioan Boc.
Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)
Totodată, la ceremonia funerară ar urma să fie prezenţi membri ai Guvernului, membri ai conducerii PDL Cluj, parlamentari PDL din judeţul Cluj şi din ţară, şefi de servicii deconcentrate din judeţ, oficialităţi locale şi judeţene de la Prefectură şi Consiliul Judeţean Cluj.Înmormântarea lui Ioan Boc va avea loc, joi, de la ora 12.00, la cimitirul din curtea bisericii din satul Răchiţele, judeţul Cluj.
Slujba de înmormântare va fi oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, alături de alţi trei preoţi, printre care şi preotul paroh din Răchiţele, Traian Boc.
Ioan Boc a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.
În noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.
Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.
Ioan Boc a decedat, marţi seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale.
Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că Ioan Boc a murit în urma unui stop cardio-respirator, "în condiţiile unei suferinţe vasculare multiple, la vârsta şi patologia" acestuia.
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a ajuns, miercuri după-amiază, în satul Răchiţele, judeţul Cluj, şi a fost adus în curtea casei în care a locuit, unde a fost oficiată o scurtă slujbă, la care au asistat primul-ministru, familia şi vecini.