Besecu, presedintele Serbiei!

Antena 3: Traian Băsescu are şanse la un nou mandat! Nu, nu s-a schimbat Constituţia şi nu la noi în ţară. Ci în Serbia. 

Vuk Jeremik, ministrul de externe al Serbiei, a declarat că preşedintele Băsescu e foarte iubit în ţara sa şi dacă ar candida şi în Serbia, l-ar alege preşedinte! Nu numai datorită voturilor românilor, dar şi ale sârbilor.

"Dacă Traian Băsescu ar candida şi la noi, în Serbia, l-am alege preşedinte! Nu numai datorită voturilor românilor, dar şi ale sârbilor. Preşedintele Băsescu e foarte iubit în ţara noastră", a spus Vuk Jeremik, ministrul de externe al Serbiei, citat de Libertatea. 
 


 ----

Nota mea: Luati-l, dragi sarbi, dar repede! Desi, s-ar putea ca relatiile cu vecinii vostri, inclusiv Romania, sa se duca de rapa, sa nu mai aveti nici o aspiratie europeana, sa ajungeti cu inflatia si somajul ca in 1991... Eu, personal, pe besescu l-as vedea presedinte in Siria. Si asa s-au saturat sirienii de intelectualul Bashar al-Assad, e momentul pentru semidoctul Besin al-Alcool. Siria are iesire la mare, deci poate sa se exprime si la litoral, mai sunt si femei frumoase pe acolo, isi face un harem oficial, eu zic ca are viitor, dementul, pana il impusca aia...