Udrea pozeaza in evreica practicanta

Guvernul lui besescu a plecat in pelerinaj la Ierusalim. In timp ce Boc s-a recules la Sfantul Mormant, elena udrea cocos s-a dus la Zidul Plangerii, locul sfant al evreilor, pentru a se ruga... Si cica nu e prima data cand o face... Ciudat...
-Gandul:

Boc spune că a trăit la Mormântul Sfânt un moment magic, Udrea a lăsat acatiste la Zidul Plângerii Postat la: 23.11.2011 22:40 Ultima actualizare: 23.11.2011 22:41


Boc spune că a trăit la Mormântul Sfânt un moment magic, Udrea a lăsat acatiste la Zidul Plângerii

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, că vizita efectuată la Mormântul Sfânt i-a permis să trăiască un "moment spiritual magic" de care te poţi bucura o singură dată în viaţă şi care nu se uită niciodată.

"Am avut un scurt moment în care, ca orice creştin, am putut să mă bucur şi să trăiesc momente unice vizitând locurile sfinte. Este un lucru pe care nu-l uiţi niciodată şi poate ai doar o singură dată această şansă în viaţă", a spus Boc.


La rândul său, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, aflată în delegaţia premierului, a spus jurnaliştilor că a lăsat acatiste la Zidul Plângerii, ca şi în vizita sa anterioară la Ierusalim, când dorinţele formulate i s-au şi îndeplinit.

Agenţia MEDIAFAX a anunţat anterior că premierul Emil Boc şi miniştrii care îl însoţesc în vizita în Israel au mers, miercuri seara, în Oraşul Vechi din Ierusalim şi au vizitat Mormântul Sfânt, oprindu-se în final la Zidul Plângerii, fiind atent supravegheaţi de forţele de securitate israeliene pe parcursul întregului drum.

Împreună cu delegaţia de miniştri, Boc s-a oprit la un magazin din Oraşul Vechi şi a cumpărat 33 de lumânări, pe care le-a aprins la Mormântul Sfânt.

Conform tradiţiei, cele 33 de lumânări, semnificând vârsta la care a fost crucificat Iisus Hristos, au fost aprinse la Mormântul Sfânt şi luate acasă de premier.

Alături de lumânări, Boc a cumpărat mai multe iconiţe şi cruciuliţe.

La Zidul Plângerii, Boc s-a recules aşezându-se pentru câteva minute pe scaun, alături de miniştrii Borbely, Ritli, Baconschi, Tabără şi Funeriu, la fel procedând în spaţiul rezervat femeilor miniştrii Elena Udrea şi Sulfina Barbu şi secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu.

Şeful Guvernului se află, miercuri şi joi, la Ierusalim, pentru şedinţa interguvernamentală româno-israeliană.