Treceți la conținutul principal

Udrea - Jackie, Basescu...???

Elena Udrea pozează sexy în revista TABU VEZI FOTO


01 nov 2011, 17:17 | RTV.net


Ministrul Elena Udrea face politică pe tocuri şi pozează din nou pentru o revistă de femei. Blonda de la Turism apare pe coperta ediţiei din noiembrie a revistei TABU.

2
Elena Udrea face politică pe tocuri şi pozează din nou pentru o revistă de femei

Sursa: TABU.ro


"Blonde, brunete sau roşcate, femeile capabile, curajoase, ambiţioase şi puternice pot ajunge oriunde-şi doresc. Pot schimba lumea şi foarte multe dintre ele au şi făcut-o". Despre toate acestea, dar şi despre munca depusă la Ministerul Dezvoltării, despre curajul de a fi femeie în politică, despre ambiţia de a le arăta tuturor că şi pe tocuri se poate munci şi puterea de a rezista tuturor atacurilor uneori nedemne ale bărbaţior şi ale presei vorbeşte ministrul Elena Udrea într-un interviu acordat revistei TABU.

"În România rămâne de dus până la sfârşit această provocare: să avem o femeie preşedinte sau prim-ministru. Cred că momentan nu e foarte departe, în ciuda unei societăţi încă misogine", spune Elena Udrea pentru TABU.Elena Udrea a pozat în rolul unei dintre cele mai importante femei care au schimbat lumea: Jackie Kennedy.Într-o declaraţie din octombrie, Elena Udrea spunea că preşedintele Traian Băsescu este cel mai deschis la promovarea femeilor în politică, dar ea crede că şeful statului poate să mai ofere acestora încă o şansă, pentru că există femei care pot ocupa funcţia de premier.

Apariţia incendiară a ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului într-o revistă de femei în noiembrie 2011 nu este singulară. Elena Udrea a mai pozat într-un pictorial în mai 2009 pentru revista The One.
---

Deci, sa fie clar, pozele sunt cu target clar, pe 4 noiembrie e ziua dementului national. Dar faptul ca a pozat in ipostaza de Jackie Kennedy ma duce cu gandul la un alt eveniment epocal din aceasta luna: asasinarea lui JFK, in 1963. Sa fie un mesaj pentru amantul ei?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/