Stingerea neamului lui Stalin.

svetlana alilueva a murit, la 85 de ani, in mizerie. Produsul trupesc al celui mai cumplit dictator, Stalin, a crapat asa cum a trait. As vrea ca soarta ei sa o aiba si progeniturile dicatorilor ceausescu si besescu. Amin!

Protv: Unica fiica a lui Stalin a murit in mizerie. Povestea incredibila a urmasei celui mai mare dictator
 Unica fiica a fostului dictator sovietic Iosif Stalin, Svetlana Stalina, a murit in Statele Unite, la varsta de 85 de ani, in urma unui cancer la colon.

Ads by INTERNET PROTV


Svetlana Stalina (Peters) s-a exilat in Statele Unite, in 1967.

Nascuta la 28 februarie 1926, Svetlana Stalina, ultima supravietuitoare dintre copiii lui Stalin, a cunoscut mai multe vieti, "demne de un roman rus", murind in nordul statului Wisconsin, in anonimat si mizerie, dupa ani de ratacire si exil.

In timpul vietii, ea si-a schimbat de mai multe ori numele, incercand sa stearga orice legatura cu tatal sau. Dupa doua casatorii si moartea lui Stalin, in 1953, ea ia numele de fata al mamei sale si devine Svetlana Aliluieva.


In 1967, sub pretextul ca aduce cenusa unui prieten indian intalnit in fosta Uniune Sovietica, ea fuge in India, dupa care solicita azil in Statele Unite, unde se exileaza.

In 1970, ea devine Lana Peters, dupa o scurta casatorie cu arhitectul William Wesley Peters, un elev al lui Frank Lloyd Wright.

Intr-un interviu publicat in 2010 de Wisconsin State Journal, ea povesteste ca este "foarte fericita" in aceasta regiune izolata, marturisind ca "tatal i-a ruinat viata".


"Oriunde merg, aici, in Elvetia, in India, nu conteaza unde, in Australia, pe o insula, voi fi mereu prizoniera politica a numelui tatalui meu", declara ea.

Intrebata daca tatal sau o iubea, a raspuns afirmativ, precizand ca ea seamana cu bunica sa materna.

"Era un om simplu. Necioplit, foarte crud. La el, nimic nu era nuantat. Era foarte simplu cu noi. Ma iubea si vrea sa devin o marxista bine educata", mai spunea Svetlana Stalina.