Treceți la conținutul principal

Stingerea neamului lui Stalin.

svetlana alilueva a murit, la 85 de ani, in mizerie. Produsul trupesc al celui mai cumplit dictator, Stalin, a crapat asa cum a trait. As vrea ca soarta ei sa o aiba si progeniturile dicatorilor ceausescu si besescu. Amin!

Protv: Unica fiica a lui Stalin a murit in mizerie. Povestea incredibila a urmasei celui mai mare dictator
 Unica fiica a fostului dictator sovietic Iosif Stalin, Svetlana Stalina, a murit in Statele Unite, la varsta de 85 de ani, in urma unui cancer la colon.

Ads by INTERNET PROTV


Svetlana Stalina (Peters) s-a exilat in Statele Unite, in 1967.

Nascuta la 28 februarie 1926, Svetlana Stalina, ultima supravietuitoare dintre copiii lui Stalin, a cunoscut mai multe vieti, "demne de un roman rus", murind in nordul statului Wisconsin, in anonimat si mizerie, dupa ani de ratacire si exil.

In timpul vietii, ea si-a schimbat de mai multe ori numele, incercand sa stearga orice legatura cu tatal sau. Dupa doua casatorii si moartea lui Stalin, in 1953, ea ia numele de fata al mamei sale si devine Svetlana Aliluieva.


In 1967, sub pretextul ca aduce cenusa unui prieten indian intalnit in fosta Uniune Sovietica, ea fuge in India, dupa care solicita azil in Statele Unite, unde se exileaza.

In 1970, ea devine Lana Peters, dupa o scurta casatorie cu arhitectul William Wesley Peters, un elev al lui Frank Lloyd Wright.

Intr-un interviu publicat in 2010 de Wisconsin State Journal, ea povesteste ca este "foarte fericita" in aceasta regiune izolata, marturisind ca "tatal i-a ruinat viata".


"Oriunde merg, aici, in Elvetia, in India, nu conteaza unde, in Australia, pe o insula, voi fi mereu prizoniera politica a numelui tatalui meu", declara ea.

Intrebata daca tatal sau o iubea, a raspuns afirmativ, precizand ca ea seamana cu bunica sa materna.

"Era un om simplu. Necioplit, foarte crud. La el, nimic nu era nuantat. Era foarte simplu cu noi. Ma iubea si vrea sa devin o marxista bine educata", mai spunea Svetlana Stalina.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/