Printul si vagaboanda...

Parasuta lui besescu a aterizat la Londra, unde, intre doua sedinte de shopping, s-a inscris la audienta la printul Charles, probabil invidioasa pe succesul printului in promovarea turistica a Romaniei. Daca besescu o trage pe udrea pe unde apuca, ma astepta ca printul Charles, urmas dovedit al lui Vlad Tepes, sa ii traga fufei o tzapa...
Cotidianul:
Elena Udrea şi-a făcut poze cu Prinţul Charles la Londra
Acasă » Investigatii
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a avut o întrevedere cu prinţul Charles marţi seară, ea răspunzând unei invitaţii a acestuia.

Elena Udrea a postat pe pagina de facebook impresii şi fotografii de la întâlnire. "Am avut o întâlnire în această seară cu Alteţa Sa Regală Charles, Prinţul de Wales, un extraordinar prieten al României şi un minunat ambasador al turismului românesc", a scris aceasta.Întâlnirea a avut loc la 17.40, la Clarence House, reşedinţa oficială a acestuia.

În octombrie anul acesta, Charles a apărut într-un documentar de 60 de minute despre Transilvania, realizat şi difuzat de postul de televiziune britanic Travel Channel. La finalul filmului, prinţul glumeşte şi spune că el este urmaşul lui Vlad Ţepeş. "Genealogia arată că sunt urmaşul lui Vlad Ţepeş. Astfel că am legătură cu România", spune Alteţa Sa.

Transilvania este prezentată ca fiind "un loc al mitului şi legendei" unde "urletul lupilor îţi dă fiori în aerul răcoros al nopţii".

Nu este prima dată când acesta îşi declară pasiunea pentru ţara noastră. "Transilvania este un loc de o frumuseţe extraordinară, bogată în cultură", declara prinţul într-un alt interviu, anul acesta. El este de părere că dacă aceste locuri ar dispărea ar reprezenta o mare pierdere pentru întreaga umanitate.

"Încă de la prima mea vizită în Transilvania, am fost fascinat de această minunată parte de lume. Situată în sud-estul Europei, în centrul României, Transilvania este un loc de o frumuseţe extraordinară, bogată în cultură. În ultima decadă, fundaţia s-a ocupat să asigure viitorul satelor saxone tradiţionale, precum şi peisajele minunate în care sunt situate. Întregul proiect a fost unul de succes, ajutând la conservarea şi revigorarea acestor aşezăminte, ajutându-le să prospere fără a-şi pierde din valoarea istorică, culturală şi de mediu", a spus Prinţul Charles, în interviul acordat TVR1.