Treceți la conținutul principal

Partidul asa-zisilor cinstiti pana la Dumnezeu...

Cotidianul: Se naște Partidul penticostalilor româno-americani
 

Laboratoarele de la Cotroceni continuă strategia inventării de partide-satelit ale PDL, menite să fragementeze voturile românilor în 2012. După nașterile cu forcepsul a partidului-televiziune de cartier a lui Dan Diaconescu, a partidului lui Miron Cozma sau a partidului de familie a mogulului de bine George Constantin Păunescu, iată că a venit vremea ca Băsescu și PDL să aducă pe lume și partidul penticostalilor româno-americani.
Este de notorietate faptul că parlamentarii pedeliști din SUA și Canada care reprezintă diaspora românescă în Parlamentul României, Mircea Lubanovici și Viorel Riceard Badea sunt membrii ai Bisericii penticostale de peste Ocean. Trecutul și afacerile lor dubioase cu falanga pedelistă de la Cluj și Chicago, au fost descrise pe larg de cotidianul.ro. (http://www.cotidianul.ro/pdl-chicago-un-centru-de-operatiuni-politice-si-financiare-144242/)
Ultima invenție în materie de partide a Cotrocenilor este aripa penticostală a PDL, mai exact, Uniunea Creştin - Democrată din România (UCDR), al cărei grup de iniţiativă este format numai din membri ai Bisericii Evanghelice, clujeni din România și SUA.
Ministrul Traian Igaş, chestorul Dascălu, fostul ministru Ioan Nelu Botiş, primarul Ghiță Falcă de la Arad, socrul său, fostul vicepremier Seculici şi, potrivit unor surse chiar premierul Boc, sunt toţi membri ai Bisericii Evanghelice, o comunitate importantă, atât din punct de vedere financiar, cât şi numeric. Strategia gândită la Cotroceni sună cam așa: de ce să voteze această importantă comunitate cu USL când ar putea să îşi direcționeze voturile către noua contrustrucție pedelisto-cotrocenistă UCDR.
Ziarul clujean Foaia Transilvană spune că Uniunea Creştin - Democrată din România (UCDR) este coagulată în jurul miliardarului penticostal Lazăr Gog şi a cumnatului acestuia, milionarul Victor Fărăgău. Acest nou satelit al PDL are printre membri o serie de foşti membrii ai PNL sau PNȚ-CD.
Lazăr Gog, personajul în jurul căruia pedeliștii construiesc acest partid al penticostalilor româno-americani, e anchetat pentru dispariția a peste 4 milioane de dolari din gestiunea Bisericii Emanuel Anaheim CA, USA. Acest uriaș scandal în care Gog este acuzat de furtul a 4 milioane USD a dus la scindarea în două biserici diferite, trei pastori părăsind board-ul bisericii mamă.
Diversiunea înființării Partidului Creștin Roman, în Spania, i-a determinat pe penticostalii pedeliști excluși din PNȚ-CD și PNL să se înroleze în oastea lui Victor Farăgău, cumnatul lui Lazăr Gog. Acești aventurieri politici, împinși de la spate de Băsescu și PDL sunt hotărâți să ia de la Partidul Creștin Românm, voturile evangheliștilor români de peste tot. Care nu sunt deloc puține. În jur de vreun milion de voturi este vorba.
Potrivit site-ului propriu, Grupul de iniţiativă al UCDR este format dintr-o serie de personaje controversate: Victor Fărăgău - antreprenor, Gheorghe Staniște - prezbiterian, antreprenor, David Ille - medic, Vasile Boari - profesor universitar, Mircea Căpuşan - medic, Adi Petrice - specialist ştiinţe politice, Gabi Cabău - fizician, Ioan Lupoian - antreprenor, Gabi Moldovan - prezbiter, Gabi Covaşă - pastor, Bia Marian - economist, Dorel Cotan - antreprenor, Andrei Neamţu - antreprenor.
Pentru a înțelege cât mai bine cam care e profilul moral al acestor veleitari care vor să ajungă în Parlamentul României, reproducem comentariul unui român din SUA, postat pe un forum al penticostalilor româno-americani:
"Impostorii sunt un grup de pastori, oameni de afaceri crestini dubiosi si pseudo-activisti crestini ratati, avizi de putere si de onoruri publice - dupa ce au parvenit pe cai mai putin licite si transparente. Pentru a nu li se studia si verifica CV-urile, averile adunate si trecutul lor dubios au lansat la apa ideea si Manifestul Partidului Crestin din Romania (P.C.R.) - un fel de partid comunist crestin.
Din pacate in aceasta aventura au fost atrasi si multi oameni creduli, naivi si fraieri, chiar si bloggeri tineri imaturi si neexperimentati care, pentru un pumn de Dolari sau Lei, mediatizeaza proiecte politice pseudo-crestine, sortite din start esecului."
Iar dacă la toate acestea mai adăugăm și faptul că PDL și Băsescu sunt hotărâți să modifice legea electorală și în sensul reducerii pragului electoral, atunci avem tabloul complet al modului în care în Parlament vor pătrunde toate aceste partide obscure, care nu sunt nimic altceva decât sateliți-mascați ai partidului prezidențial.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.