guvernarea de polistiren

Nu au construit nimic. Au vopsit si au carpit ce au inceput altii. Nu au dezvoltat nimic. Au dat afara, s-au ploconit in fata strainilor si, din cauza lor, am ajuns sa fim ironizati, injurati, discriminati de catre toti libidinosii si jegosii care pana acum 40 de ani se deparazitau cand ploua afara...

Jurnalul National: Şocant: Poarta Castrului Roman din Alba Iulia – reabilitată cu polistiren. O lucrare marca Elena Udrea!
26 noiembrie 2011 – 12:56


Poarta Castrului Roman din Alba Iulia a fost reabilitată cu polistiren şi cărămidă celulară, a dezvăluit unul dintre restauratori, informează alba24.ro.

Călin Hăbean a fost angajat al Grup Corint SA, antreprenorul general al lucrărilor de restaurare a Cetăţii Alba Iulia. Hăbean susţine că a restaurat, între altele, Poarta a II-a a Cetăţii şi Poarta Castrului Roman din incinta Traseului Celor Trei Fortificaţii.

Reabilitarea Porţii Castrului Roman a costat 1,3 milioane lei, dintre care 1 milion a fost achitat de Ministerul Tursimului, condus de Elena Udrea.

Reabilitarea Porţii a II-a a Cetăţii a costat aproape dublu, finanţarea fiind asigurată de Ministerul Culturii şi Consiliul Local.

Conform lui Hăbean, stâlpii Porţii a II-a au fost făcuţi din fier beton, ciment şi cărămidă, introduse într-un cofraj de piatră, iar la Poarta Castrului Roman s-a folosit cărămidă celulară, îmbrăcată în polistiren, peste care a fost placată piatră în strat gros de 7 centimetri.