Treceți la conținutul principal

guvernarea de polistiren

Nu au construit nimic. Au vopsit si au carpit ce au inceput altii. Nu au dezvoltat nimic. Au dat afara, s-au ploconit in fata strainilor si, din cauza lor, am ajuns sa fim ironizati, injurati, discriminati de catre toti libidinosii si jegosii care pana acum 40 de ani se deparazitau cand ploua afara...

Jurnalul National: Şocant: Poarta Castrului Roman din Alba Iulia – reabilitată cu polistiren. O lucrare marca Elena Udrea!
26 noiembrie 2011 – 12:56


Poarta Castrului Roman din Alba Iulia a fost reabilitată cu polistiren şi cărămidă celulară, a dezvăluit unul dintre restauratori, informează alba24.ro.

Călin Hăbean a fost angajat al Grup Corint SA, antreprenorul general al lucrărilor de restaurare a Cetăţii Alba Iulia. Hăbean susţine că a restaurat, între altele, Poarta a II-a a Cetăţii şi Poarta Castrului Roman din incinta Traseului Celor Trei Fortificaţii.

Reabilitarea Porţii Castrului Roman a costat 1,3 milioane lei, dintre care 1 milion a fost achitat de Ministerul Tursimului, condus de Elena Udrea.

Reabilitarea Porţii a II-a a Cetăţii a costat aproape dublu, finanţarea fiind asigurată de Ministerul Culturii şi Consiliul Local.

Conform lui Hăbean, stâlpii Porţii a II-a au fost făcuţi din fier beton, ciment şi cărămidă, introduse într-un cofraj de piatră, iar la Poarta Castrului Roman s-a folosit cărămidă celulară, îmbrăcată în polistiren, peste care a fost placată piatră în strat gros de 7 centimetri.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/