Treceți la conținutul principal

Amantii nebunatici: basescu si udrea cocos

Cotidianul: Elena Udrea și Traian Băsescu, într-un muzeu din Piteşti
Acasă » ActualitateFoto: www.ziaruldeiasi.ro

Un artist a expus într-un muzeu din Piteşti un tablou cu ministrul Elena Udrea și președintele Băsescu. Unul mai puțin obișnuit, tabloul "Adam şi Eva" îi înfățișează pe cei doi în Grădina Edenului, sub pomul cunoașterii. Ion Iliescu s-a metamorfozat în șarpele biblic, acesta având în frunte simboluri ale comunismului, secera și ciocanul.

Președintele Băsescu este imaginat de artist ca un personaj fertil, abdomenul proeminent sugerând că șeful statului urmează să "nască o problemă de stat.

Nu este prima oară când preşedintele apare într-o pictură. Un tablou în care Traian Băsescu apare pe post de Budha, plutind în nori şi aşteptându-l pe Emil Boc, transformat în albinuţă, a fost scos dintr-o expoziţie luna trecută.

Elena Udrea a reprezentat, de asemenea, subiect de interes, astfel că anul acesta, într-o pictură, aceasta a fost prezentată stând într-un telescaun, lângă Gheorghe Ştefan. Tabloul a fost expus la Galeriile "Lascăr Vorel" din Piatra Neamţ.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.