Țigănie la țărăniști. Episodul 2

Ziare.com: Membrii PNTCD s-au luat la cearta, joi, chiar in curtea sediului unde a fost depus trupul seniorului taranist Ion Diaconescu.
Potrivit Antena 3, grruparile din PNTCD si-au aruncat, reciproc, mai multe acuzatii si s-au contrazis in privinta sortii pe care o va avea partidul. Pana la urma au convenit insa ca ca lupta ar trebui sa se duca cu partidul aflat la Putere.
----
Nimic nou pentru mine. Atata timp cat PNTCD continua sa fie infiltrat de comunisti si securisti, scandalurile vor continua.
Sa va zic ce am patit in 1995, cand a murit Corneliu Coposu... Eram atunci un tanar reporter la minunatat televiziune Tele7 ABC. Cand a venit vestea mortii lui Corneliu Coposu, am primit misiunea sa merg la sediul PNTCD. Ei bine, acolo nici nu ma gandeam ca o sa fiu tinut la poarta din cauza unui individ numit Remus Opris, ajuns secretar general al partidului prin cine stie ce manevre, desi trecutul lui era patat bine... De ce am fost tinut la poarta? Pentru ca, potrivit lui Opris, doar TVR a cerut si a primit oficial dreptul sa filmeze in interiorul sediului PNTCD. Adica aceeasi TVR care cu putini ani inainte dadea de toti peretiicu partidul lui Coposu si cu Coposu insusi...
Noroc ca o aripa a partidului nu-l inghitea deloc pe RM, astfel incat am intrat in sediul printr-o usita de taina, iar cand Opris m-a vazut cu echipa de filmare in holul mare al partidului a cascay ochii cat cepele si s-a indreptat spre mine, cu intentia clara de a-mi spune vreo doua. Vorbisem inainte cu cameramanul si era pregatit. La primul gest schitat de RM camera a inceput sa filmeze, iar microfonul era indreptat, ca o spada, spre bezmetic. S-a oprit si s-a ascuns, ca un sobolona ce este.
Intre timp s-a alipit PDL-ului. Nimic care sa ma mire...