Treceți la conținutul principal

Țigănie la țărăniști. Episodul 2

Ziare.com: Membrii PNTCD s-au luat la cearta, joi, chiar in curtea sediului unde a fost depus trupul seniorului taranist Ion Diaconescu.
Potrivit Antena 3, grruparile din PNTCD si-au aruncat, reciproc, mai multe acuzatii si s-au contrazis in privinta sortii pe care o va avea partidul. Pana la urma au convenit insa ca ca lupta ar trebui sa se duca cu partidul aflat la Putere.
----
Nimic nou pentru mine. Atata timp cat PNTCD continua sa fie infiltrat de comunisti si securisti, scandalurile vor continua.
Sa va zic ce am patit in 1995, cand a murit Corneliu Coposu... Eram atunci un tanar reporter la minunatat televiziune Tele7 ABC. Cand a venit vestea mortii lui Corneliu Coposu, am primit misiunea sa merg la sediul PNTCD. Ei bine, acolo nici nu ma gandeam ca o sa fiu tinut la poarta din cauza unui individ numit Remus Opris, ajuns secretar general al partidului prin cine stie ce manevre, desi trecutul lui era patat bine... De ce am fost tinut la poarta? Pentru ca, potrivit lui Opris, doar TVR a cerut si a primit oficial dreptul sa filmeze in interiorul sediului PNTCD. Adica aceeasi TVR care cu putini ani inainte dadea de toti peretiicu partidul lui Coposu si cu Coposu insusi...
Noroc ca o aripa a partidului nu-l inghitea deloc pe RM, astfel incat am intrat in sediul printr-o usita de taina, iar cand Opris m-a vazut cu echipa de filmare in holul mare al partidului a cascay ochii cat cepele si s-a indreptat spre mine, cu intentia clara de a-mi spune vreo doua. Vorbisem inainte cu cameramanul si era pregatit. La primul gest schitat de RM camera a inceput sa filmeze, iar microfonul era indreptat, ca o spada, spre bezmetic. S-a oprit si s-a ascuns, ca un sobolona ce este.
Intre timp s-a alipit PDL-ului. Nimic care sa ma mire...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.