Treceți la conținutul principal

Printul Charles, urmasul lui Vlad Tepes.

Realitatea: Prinţul Charles se mândreşte că este descendent al sângerosului domnitor român şi a făcut publica şi linia de sânge care 

îl uneste cu acesta: prin stră-străbunica sa, regina Maria, soaţă a regelui George al V-lea.

  Era timpul sa poti lua si un credit direct de pe internet. Cetelem a rezolvat asta!
Printul Charles a facut publica legatura sa de sange cu Vlad Tepes, alias Dracula
Până acum, prinţul Charles doar a făcut aluzii şi glume la adresa unei eventuale rudenii între el şi Vlad Ţepeş, cel care pentru cei mai mulţi străini este echivalent cu Dracula. Într-un documentar despre munţii Carpaţi, prinţul moştenitor al Coroanei britanice dezvăluie pentru prima dată că această legătură de sânge între el şi aşa zisul Dracula este una cât se poate de reală, prin intermediul stră-străbunicii sale, regina Maria.

Aşa se explică probabil şi fascinaţia prinţului Charles pentru Transilvania şi tradiţiile ei, prinţul ajungând să deţină din 2006 încoace trei proprietăţi în România, prima dintre ele fiind ferma de la Viscri, veche de 150 de ani. Ultima sa achiziţie este o casă cu cinci camere în satul Zalanpatak, despre care se spune că a fost fondat de unul dintre strămoşii săi valahi.

Prinţul Charles este un militant fervent pentru salvarea şi protejarea pădurilor din Transilvania, 250.000 de hectare de păduri virgine, unde, spre deosebire de restul Europei, încă mai trăiesc rarităţi precum urşii, lupii sau râşii şi alte 13.000 de specii. Pădurile virgine din Transilvania reprezintă 65% din tot ce a mai rămas de acest fel în Europa, iar prinţul Charles vrea să facă tot ce-i stă în putinţă să le salveze, pentru a nu ajunge şi ele precum cele din Scoţia şi Canada, care sunt  fara vietuitoare, goale.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/printul-charles-al-marii-britanii-sunt-descendentul-lui-vlad-tepes_882111.html#ixzz1bydKTjUtPrince William of England descends from the same noble house that spawned Prince Vlad III Dracula of Wallachia (modern Romania). But whereas Prince William has made a killing with his handsome looks and shy smile, Prince Vlad “the Impaler” achieved infamy for his tortuous methods of execution— most notably his penchant for impaling victims on tall wooden spikes.