Treceți la conținutul principal

Munca si spaga...

DirectorulAgentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian, a fost retinut sambata de procurorii DNA, in urma unui flagrant, transmit televiziunile de stiri. Bian ar fi fost arestat in timp ce primea 80.000 de lei de la angajatii agentiei din Brasov. In plus, procurorii anticoruptie efectueaza perchezitii la biroul lui Bian.Flagrantul a fost realizat la Brasov, unde Bian s-a deplasat sa ridice banii.

Banii ar fi provenit de la mai multi angajati ai AJOFM Brasov ce erau amenintati cu disponibilizarea. Ei ar fi strans 80.000 de lei pentru a-i oferi sefului ANOFM in schimbul mentinerii in functii.

Potrivit reprezentantului DNA Bucuresti, Gabriela Balaban, preluata de Agerpres, actiunea este in desfasurare, procurorii efectuand perchezitii in mai multe locatii in vederea ridicarii de documente.

Seful ANOFM urmeaza sa fie adus la Bucuresti, unde procurorii anticoruptie vor hotari daca emit mandat de retinere pentru 24 de ore si daca il vor prezenta pe Bian instantei cu propunere de arestare preventiva.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a spus pentru Antena 3 ca nu stie nimic despre acest caz, insa orice persoana implicata intr-un astfel de caz "pleaca imediat pentru a nu afecta imaginea institutiei". Consiliera premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass, a declarat pentru Realitatea TV ca e o dovada ca "in sfarsit, justitia isi face treaba... Poate fi oricine; daca a gresit, trebuie sa plateasca in justitie. E semn ca politicul nu se amesteca in justitie".

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.