Huidu, criminal cu acte in regula...

Cum este posibil ca un om care a scapat de moarte cu 10 luni in urma, a stat in coma, a avut leziuni pe creier si alte traume, sa se urce la volanul unei masini in care isi transporta copii si sotia si sa faca pe viteazul pe sosea? Serban Huidu, ca despre el e vorba, a omorat azi doi oameni. Nu am nici un pic de respect sau compasiune pentru un astfel de jeg. Mai bine crapa la schi in Austria si traiau, azi, doi oameni nevinovati...
--- Ziare.com: Realizatorul de emisiuni Tv si radio Serban Huidua provocat, duminica la pranz, un accident rutier grav, pe DN1, intre Brasov si Predeal, in dreptul localitatii Timisul de Sus. 

Doua persoane au murit si alta este grav ranita, fiind vorba de ocupantii masinii Dacia Logan care a fost lovita de masina de teren condusa de Serban Huidu.

Realizatorul Tv si sotia acestuia nu au suferit niciun traumatism, insa cei doi copii ai lor, care se aflau pe locurile din spate, au fost transportati la spital.

Dan Ivascu, inspector la Politia Rutiera Brasov, a declarat, la Antena3, ca minorii au fost dusi la spital mai ales din cauza socului, nefiind raniti in urma impactului.

Accidentul s-a produs dupa ce Serban Huidu, aflat la volanului unei masini tip jeep, a intrat intr-o depasire neregulamentara, intrand pe contrasens. Astfel, a intrat in coliziune frontala cu un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar.

Soferul Loganului, un barbat de 65 de ani, si un pasager, o femeie de 54 de ani, au decedat in urma impactului.

In urma alcooltestului s-a dovedit ca Serban Huidu nu consumase bauturi alcoolice.

Doua accidente grave in mai putin de un an pentru Huidu

Accidentul produs de realizatorul radio-TV a survenit la nici un an dupa ce acesta a fost grav accidentat in timp ce se afla la schi in Austria.

Pe 29 decembrie 2010, Huidu a incercat sa evite niste copii aflati nesupravegheati pe o partie din statiunea Innsbruck, intrand intr-un copac si suferind traumatisme cranio-cerebrale.

Medicii au decis sa ii induca starea de coma, pentru a putea face investigatiile necesare salvarii vietii. El a fost scos din coma indusa pe 1 ianuarie, insa a urmat peste o luna de recuperare in spitalul din Innsbruk. Pe 4 februarie 2011, Huidu s-a intors in tara, unde a continuat tratamentul de recuperare.