epoca basescu: de la ”sa traiti bine” la promisiuni pentru inmormantari ieftine...

Cotidianul:

PDL încearcă să atragă voturi în sectorul 3 al Capitalei promiţând înmormântări ieftine
 

PDL încearcă să atragă voturi în sectorul 3 al Capitalei promiţând înmormântări ieftine
În sectorul 3 al Capitalei, PDL racolează membri de partid pe bandă rulantă, contra unei sacoşe de cumpărături, a medicamentelor cu reducere sau a unei... înmormântări ieftine, informeazăantena3.ro. Deputatul PDL Cristian Petrescu a lansat un program cu gratuităţi şi reduceri de preţ, pentru bucureştenii din colegiul său. Cu o condiţie: semnarea unei adeziuni la PDL sector 3.
Pentru a beneficia de pomenile electorale ale programului lansat de deputatul PDL, se precizează cădoritorii trebuie să locuiască în sectorul 3. Mai exact, în colegiul 12, unde el a fost ales.
Tehnica de racolare a oamenilor şi de semnare a adeziunii se face în paşi mărunţi, dar siguri. Primul pas, "Casa de comenzi". Bucureşteanul este invitat să facă o listă de cumpărături, apoi să dea un telefon la un număr de pe pagina de Internet a deputatului, iar un domn ar trebui să le aducă la uşa comanditarului.
Pentru serviciul de asistenţă medicală gratuită şi reducerile la medicamente, oamnenii trebuie să sune din nou, iar de data asta se aude tranşant în difuzor, ADEZIUNE! Trebuie să deveniţi membru al comunităţii PDL.