Treceți la conținutul principal

Doua caractere infecte, pozitii diferite fata de Rege. Cazul Iliescu Ion si cazul basescu traian

Adevarul: Fostul preşedinte Ion Iliescu i-a trimis, luni, Regelui Mihai I, o scrisoare în care îi recunoaşte "actul curajos de la 23 august 1944".
"Majestate, permiteţi-mi să vă transmit cele mai calde urări cu prilejul împlinirii venerabilei vârste de 90 de ani. Numele dumneavoastră este legat, îndeosebi, de un moment decisiv din istoria contemporană a României - actul de la 23 august 1944, prin care a încetat alianţa cu Germania hitleristă, s-a realizat întoarcerea armelor şi alăturarea ţării noastre la coaliţia Naţiunilor Unite.
Fără actul curajos de la 23 august 1944, nu doar statutul politic al României la sfârşitul războiului ar fi fost afectat, dar şi modul de desfăşurare a ostilităţilor pe teritoriul ţării noastre şi îndeosebi soarta Ardealului - revenirea sa integrală la teritoriul ţării.
Cine nu înţelege acest lucru, săvârşeşte o mare eroare. Iar meritele dumneavoastră, în calitate de şef al statului, la înfăptuirea acestui act, sunt incontestabile", a scris Iliescu.
VA REAMINTESC FAPTUL CA ESTE VORBA DE ACELASI ILIESCU CARE L-A ALUNGAT PE REGE DIN TARA IN 1990. 
Adevarul: Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat luni dacă are un mesaj în contextul zilei de naştere a Regelui Mihai şi a discursului acestuia, de marţi, din Parlamentul României.

Şeful statului a refuzat iniţial să răspundă întrebării, susţinând că evenimentul pentru el, marţi, este doar întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Intrebat dacă Preşedinţia va transmite un mesaj cu acest prilej, Băsescu a răspuns: "Pentru ce?".
Un jurnalist i-a spus preşedintelui că doreşte să îi adrese o întrebare legată de şedinţa solemnă de marţi a Parlamentului, în care Regele Mihai va adresa un mesaj, iar preşedintele a răspuns: "Doamnă, dacă aveţi întrebări pe tema de azi (pe subiecte economice, n.r.). Tema de mâine, pentru mine, e Barroso, întâlnirea cu Barroso".
"Nu, dar un mesaj care să spună ce?", a continuat preşedintele.

FARA COMENTARII...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.