Treceți la conținutul principal

De ce este Baconschi-Scaraoschi o jigodie si o curva...


COTIDIANUL: Pe 29 noiembrie 2010, ministrul afacerilor Externe al României, Teodor Baconschi, a declarat presei române că l-a invitat pe dictatorul Muammar Gaddafi la Bucureşti:
"I-am transmis (ministrului de Externe libian – n.a.) dorinţa noastră ca dialogul politic la nivel înalt, restabilit prin vizita de acum patru ani a preşedintelui României, Traian Băsescu, să continue în cadrul unei vizite a liderului libian la Bucureşti".
Întrevederea bilaterală a ministrului Teodor Baconschi cu omologul său libian, Mussa Kussa, 2010-11-29 / Tripoli  - Libia (Foto: MAE)
-
COMUNICAT OFICIAL MAE, 20 oct 2011:
Ministerul Afacerilor Externe salută eliberarea oraşului Sirte

Cucerirea oraşului Sirte, la 20 octombrie 2011, reprezintă un moment cardinal în eforturile poporului libian şi Consiliului Naţional de Tranziţie de eliberare a Libiei. În timpul luptelor, colonelul Muammar Ghadafi, care a condus despotic ţara timp de 42 de ani, şi-a găsit sfârşitul alături de membri ai forţelor care i-au rămas loiale şi au prelungit suferinţele şi distrugerile aduse de cele opt luni de confruntări armate din Libia.
Ministerul Afacerilor Externe salută hotărârea cu care poporul libian s-a ridicat împotriva injustiţiilor unui regim dictatorial şi a perseverat pentru eliberarea întregii ţări. România va sprijini procesele de reconstrucţie şi reconciliere în Libia.
Informaţii suplimentare:
România a recunoscut Consiliul Naţional de Tranziţie (CNT) ca unic partener politic în relaţiile cu Libia, la 1 septembrie 2011.
Activitatea Ambasadei României la Tripoli a fost reluată la 2 octombrie 2011, la nivel de însărcinat cu afaceri a.i.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.