Treceți la conținutul principal

Obama i-a dat m..e lui basescu

Scuzati, am vrut sa par mai delicat, dar asta e situatia, cea din titlul postarii, si oricum cu dementul de basescu nu trebuie sa fii delicat...
Deci, dictachiorul basescu a plecat (fugit) in america sa semneze niste contracte cu o mana tremuranda, cica... Dar ce, credeati ca toti papitoii care se duc in America, alde vanghelie si boc, se intalnesc neaparat cu Obama? Neah... Iata ce scrie ziarul The Hill, un oficios al Congresului SUA:

Tuesday, Sept. 13

The supercommittee will hear testimony from Congressional Budget Office Director Doug Elmendorf on the history and drivers of the nation’s debt at 10:30 a.m. in 216 Hart.

Obama travels to Columbus, Ohio, to tout his American Jobs Act.Polls in New York close at 9 p.m. and close in Nevada at 10 p.m. ET.

Vice President Biden meets with Romanian President Traian Basescu. In the evening, he and Jill Biden will host a reception at the Naval Observatory in honor of the 17th anniversary of the Violence Against Women Act.


Prin urmare, Obama il saluta din zbor pe basescu si il lasa pe biden sa il intretina.

PS: Oare l-o duce Biden pe basescu si la ceremonia cu Violence Against Women? Intreb si eu...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.