Treceți la conținutul principal

Iarta-ne Majestate...

handicapatul de basescu s-a apucat iar sa latre la Regele Mihai...
"80% din români vor să aibă un preşedinte, bun, rău, dar ştiu că-l schimbă. Ce te faci cu unul care e pe viaţă şi pe urmă îţi mai lasă şi moştenitori. Doamne fereşte, iese vreunul cu dizabilităţi... Ce te faci? Rămai cu el şef de stat?", a declarat preşedintele Băsescu, joi seara, la emisiunea "Ultimul Cuvânt", difuzată de B1 TV. Totodată, Traian Băsescu a apreciat că "instaurarea monarhiei e o copilărie".


Nu stiu daca basescu este mai presus de lege, dar se pare ca asa este, in conditiile actuale, in Romania. Lui basescu, vizibil marcat de o dizabilitate de vedere si supus unor interventii chirurgicale care au lasat, probabil, sechele, nu ii plac persoanele cu dizabilitati, Nu ar trebui ca aceste persoane sa ocupe functii publice, sugereaza tovarasul basescu. Poate ca basescu este un admirator al doctorului Mengele, mai stii? 
Ok, hai sa ne amintim de Regele George al V-lea al Marii Britanii, cel balbait, care insa a reusit sa-si controleze handicapul. FD Roosevelt a condus SUA in razboi dintr-un scaun cu rotile.
Tot intr-un scaun cu rotile este si actualul ministru de finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, victima unui atentat. Asta nu-l impiedica sa gandeasca.
Si un geniu al lumii moderne, Stephen Hawking, este in scaun cu rotile. Si exemplele pot continua, cu ministri, orbi in Marea Britanie, cu ministri cu dizabilitati locomotorii, etc.
Lui basescu nu ii plac nici tiganii, nici handicapatii, nici cei ce gandesc liber, nici cei ce nu-l pupa in fund. Aloo, nici noua nu ne mai place dizabilitatul tovaras basescu si eu o declar public si clar. M-am saturat de basescu, dati-l afara!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/