Iarta-ne Majestate...

handicapatul de basescu s-a apucat iar sa latre la Regele Mihai...
"80% din români vor să aibă un preşedinte, bun, rău, dar ştiu că-l schimbă. Ce te faci cu unul care e pe viaţă şi pe urmă îţi mai lasă şi moştenitori. Doamne fereşte, iese vreunul cu dizabilităţi... Ce te faci? Rămai cu el şef de stat?", a declarat preşedintele Băsescu, joi seara, la emisiunea "Ultimul Cuvânt", difuzată de B1 TV. Totodată, Traian Băsescu a apreciat că "instaurarea monarhiei e o copilărie".


Nu stiu daca basescu este mai presus de lege, dar se pare ca asa este, in conditiile actuale, in Romania. Lui basescu, vizibil marcat de o dizabilitate de vedere si supus unor interventii chirurgicale care au lasat, probabil, sechele, nu ii plac persoanele cu dizabilitati, Nu ar trebui ca aceste persoane sa ocupe functii publice, sugereaza tovarasul basescu. Poate ca basescu este un admirator al doctorului Mengele, mai stii? 
Ok, hai sa ne amintim de Regele George al V-lea al Marii Britanii, cel balbait, care insa a reusit sa-si controleze handicapul. FD Roosevelt a condus SUA in razboi dintr-un scaun cu rotile.
Tot intr-un scaun cu rotile este si actualul ministru de finante al Germaniei, Wolfgang Schauble, victima unui atentat. Asta nu-l impiedica sa gandeasca.
Si un geniu al lumii moderne, Stephen Hawking, este in scaun cu rotile. Si exemplele pot continua, cu ministri, orbi in Marea Britanie, cu ministri cu dizabilitati locomotorii, etc.
Lui basescu nu ii plac nici tiganii, nici handicapatii, nici cei ce gandesc liber, nici cei ce nu-l pupa in fund. Aloo, nici noua nu ne mai place dizabilitatul tovaras basescu si eu o declar public si clar. M-am saturat de basescu, dati-l afara!