Treceți la conținutul principal

Baraca Udrea

uite unde era Udrea din baraca tiganeasca din Plescoi... Nostalgii ca de la metisa la metis...

Capital: Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spune că Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, considerat de multă lume ca un "exemplu de success al modelului socialist care a ajuns peste ocean". a început în această toamnă un process de recâştigare a încrederii cetăţenilor printr-un amplu plan de refacere a infrastructurii americane, "lucru care va genera locuri de muncă", dar numai prin investiţii majore, mesaj care nu diferă de ceea ce spune referitor la ţara noastră chiar ministrul Turismului.
"Din această perspectivă, discursul lui Barack Obama nu diferă cu nimic de ceea ce spun eu, ca ministru al Dezvoltării, de ceea ce spune Premierul Boc, ministrul Anca Boagiu sau Preşedintele Traian Băsescu: din criză se iese cu investiţii, nu cu mărirea nivelului asistenţei sociale", susţine Elena Udrea.
"Preşedintele american a ţinut aseară (joi, 8 septembrie –n.r.) un discurs în plenul Congresului american, având un mesaj clar: avem nevoie de investiţii care să creeze locuri de muncă. (…)Interesant este ce spune Preşedintele american şi despre unul dintre pachetele sociale cele mai costisitoare – cel privind sănătatea", scrie Elena Udrea pe blogul personal.


Astfel, ministrul Dezvoltării Regionale spune că mesajul preşedintelui SUA nu diferă cu nimic de ceea ce spun oficialii români.

Conform sursei citate, ministrul afirmă ci românilor trebuie să le oferim oportunităţi, trebuie să le creăm locuri de muncă, să stimulăm creşterea salariilor muncitorilor, să încurajăm investiţiile private şi rularea capitalului, să scădem deficitul bugetului asirugărilor sociale.
"Românii nu au nevoie să ţină mâna întinsă la stat, nu trebuie ţinuţi într-o perpetuă sărăcie. Trebuie încurajaţi să prospere, să se dezvolte individual. Sunt câteva lecţii pe care societatea românescă trebuie să le înveţe", mai spune Elena Udrea.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.