Ne refuza si San Marino...

Hotnews: Romania a parcurs intr-un timp record drumul de la un amical cu Argentina la unul cu "puternica" nationala a statului San Marino (locul 203 in clasamentul FIFA). Dupa ce Uzbekistanul a refuzat sa joace cu tricolorii, echipa pregatita de Victor Piturca se va duela cu San Marino (nr. ultima clasata in ierarhia FIFA) pe 10 august, la Rimini.

Pe 10 august, Romania ar fi trebuit sa intalneasca Argentina, intr-o partida care sa inaugureze National Arena. Sud-americanii nu au mai dorit insa sa vina la Bucuresti, iar tricolorii au cautat o alta formatie cu care sa dispute o partida amicala. 

Dupa ce Mircea Sandu a precizat, intr-o conferinta de presa, ca Mutu si compania ar putea juca impotriva Portugaliei, FRF-ul s-a orientat rapid catre Uzbekistan. Am vrut noi, dar ne-au refuzat ei. Incredibil, dar oficialii din Uzbekistan au declinat oferta (nr. nu au putut sa-si ia in timp util viza pentru Austria), iar de aici pana la San Marino a mai fost doar un singur pas. 

In doar doua saptamani, tricolorii au jucat virtual cu Argentina, Portugalia si Uzbekistan, dar pana la urma se vor duela cu San Marino. Meciul amical se va desfasura la Rimini (Italia), in data de 10 august.