Treceți la conținutul principal

Asta mai lipsea... inca o Udrea...

Click:

Sosia ministrului turismului e asistentă medicală în Italia

"Dacă aş fi semănat cu Udrea şi la aroganţă, mi-aş fi tras un glonţ în cap". Emanuela Gageatu  38 de ani
"Dacă aş fi semănat cu Udrea şi la aroganţă, mi-aş fi tras un glonţ în cap". Emanuela Gageatu 38 de ani
Are 38 de ani, e blondă, înaltă şi seamănă izbitor cu Elena Udrea. Clujeanca Emanuela Gageatu urăşte, însă, orice urmă de comparaţie cu „blonda de la Turism”.
A părăsit România în urmă cu mai bine de 11 ani, iar politicul o interesează câtuşi de puţin. De Elena Udrea a auzit pentru prima dată când a revenit în ţară, în vizită la rude.
„Mi s-a spus «Uau! Semeni leit cu Elena Udrea!» I-am zâmbit politicos persoanei respective, dar am dat fuga la internet, pe Google, să văd cine naiba e Udrea. Într-adevăr, semănăm ca două picături de apă”, ne-a spus, amuzată, Emanuela Gageatu.
Asemănările se opresc însă la cele legate de aspectul fizic, pentru că, spune clujeanca, mentalităţile diferă radical. Femeia e dezamăgită de cariera politică a Elenei Udrea şi dezgustată de tot ce înseamnă turism în România. 
„Din păcate, ce am văzut pe litoralul românesc este de-a dreptul îngrozitor. Mizerie, preţuri mari şi condiţii sub orice critică. Nu ştiu cum se stabileşte în România gradul de confort al unui hotel, dar o unitate de 3 stele de la noi nu ar primi în ţările civilizate nici măcar o margaretă. Este trist şi este păcat! De asta ar trebui să se ocupe doamna Udrea”, crede Emanuela Gageatu.
Sătulă de România, femeia, abia trecută printr-un divorţ, a decis să-şi continue viaţa într-un orăşel din nordul Italiei, alături de fetiţa ei, acum în vârstă de 16 ani.
Nu a fost uşor, mai ales că profesia de jurist, pentru care era calificată, putea fi greu practicată într-o ţară străină. S-a înscris, însă, la cursurile facultăţii de medicină, iar acum lucrează ca asistent anestezist într-o clinică importantă din peninsulă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/