Treceți la conținutul principal

un cretin: azi, Iulian Urban, senator al judetului Ilfov

Gandul: Senatorul PDL Iulian Urban scrie, pe blogul personal, că nu Anders Behring Breivik a comis atentatul din Norvegia, "ci actualii lideri care conduc în UE", el menţionând că "multiculturalismul ne-a fost băgat pe gât forţat şi în doză mare", iar acum "unii nebuni reacţionează violent".
"Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc în UE! Ştiu că pare şocant să iei în discuţie o asemenea ipoteză, însă ea este cât se poate de reală. Există milioane de naţionalişti în Europa, continent lovit de multiple atentate săvârşite de musulmani. UE a ajuns să dea bani pentru a convinge imigranţii non-europeni să plece acasă la ei, Franţa, UK, Germania declară oficial că '"multiculturalismul e mort'", iar Merkel spune că dacă vrei să trăieşti şi să munceşti în Germania atunci înveţi germana şi adopţi valorile germane. (...) În 25 de ţări UE conduc partide de dreapta (în curând vor fi 26, în Spania dreapta e considerată deja câştigatoare), stânga a fost eliminată de către electori furioşi pentru politica iresponsabila de «asistanat social» şi «imigratie masivă necontrolată». Franţa sau Italia au creat isterii naţionale împotriva ţiganilor, Franţa a interzis burka, în Ungaria defilează detaşamentele anti-ţigăneşti, adică politicienii europeni împing conştient sau nu politica europeană către o formă de extremism ce transformă Europa în cazanul de pulbere al planetei", scrie Urban pe blog.
El face apoi referire la toleranţa europenilor. "Şi cu toate astea, cu toate aceste presiuni din partea politicienilor, din cei 550 de milioane de europeni nativi ai UE, s-a găsit doar 1 care să săvârşească un act de mare şi inutilă cruzime. Asta spune multe despre incredibila toleranţă şi răbdare [încă] a europenilor. (...) În acest haos extremist este uimitor că doar un singur european a apăsat pe trăgaci pentru a exprima frustrarea faţă de indiferentă şi ipocrizia clasei politice europene în faţa islamizării şi imigraţiei ilegale care pun în pericol [conform discursului public] întreaga civilizaţie şi cultură europeană", adaugă Urban.
Iulian Urban mai scrie pe blog că "ciudat este modul în care a acţionat Beivik, pentru că deşi el era anti-musulman, totuşi a ucis creştini norvegieni". "Sub nici o formă Breivik nu a acţionat de capul lui, iar acest lucru se va demonstra cu temeinicie pe măsură ce ancheta va evolua. Manifestul nu e al lui Breivik, ci se vede că e făcut de nişte englezi (multe date din UK şi raportare în principal la Anglia şi apoi la restul Europei), şi e doar îmbrăţişat de Breivik. Dacă ucidea musulmani acum aveam 1000 de organizaţii musulmane radicale plănuind să atace Europa sau europenii ar fi simţit şi mai multă milă faţă de musulmani, iar tipul nu asta dorea, omul vrea să pună pe agenda europenilor forţat problema asta, ascunsă sub preş de către elită politică. Multiculturalismul este bun doar când culturi asemănătoare calitativ se contopesc, nu mege să amesteci oamenii din bibliotecă naţională cu cei dintr-o cârciumă din Ferentari sau dintr-o puşcarie, la o petrecere de băieţi olimpici la matematică poţi aduce pe cei de la biologie, nu poţi să aduci şi bătăuşii cartierului", susţine el.
Potrivit lui Iulian Urban, în România nu se vede, e inexistent islamismul, în schimb în Europa în toate ţările "e o mare problemă". "Majoritatea musulmanilor creează asociaţii şi fac meetinguri apoi de propagare a legii sharia şi aşa mai departe. În unele ţări sunt atât de agresivi încât se pune serios problema ce se poate face. (...) Pe de altă parte guvernele încurajează foarte mult imigraţia din ţări cu preponderenţă musulmană (la unele cercetări se poate vedea de ce, există deja mulţi musulmani infiltraţi în poziţii de top în guverne care pot lua aceste decizii). (...) E trist că UE nu pune clar problma asta şi să stabilească clar care e diferenţă între libertatea de expresie şi colonizarea musulmană care se face în UE", mai scrie el.
"Multiculturalismul ne-a fost băgat pe gât forţat şi în doză mare, acum unii nebuni reacţionează violent", consideră Iulian Urban.
El remarcă şi o "culme a cinismului" , anume că acest individ putea să omoare nu 92, ci 920 sau 9200 de oameni, însă Europa, "cu toată dragostea ei pentru infractori, îl va proteja până la sfârşitul vieţii lui, pentru că pedeapsa cu moartea nu (mai) există în nicio ţară UE. "Ba mai mult: în puşcarie va beneficia de servicii medicale complete, la un nivel poate mai bun decât îşi poate permite chiar orice muritor din Europa în vremurile astea...", conchide el.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/