Nepotul lui Fidel Castro incepe afaceri in Romania

Capital: Nepotul fostului lider cubanez Fidel Castro vine săptămâna viitoare în România pentru a promova un nou medicament naturist cu rezultate în tratarea cancerului.
Jose Antonio Fraga Castro a încheiat un partneriat cu firma românească Sanimed International Impex, deţinută de Cătălin Robertino Hideg, şi va distribui în exclusivitate acest medicament pe piaţa locală.
La evenimentul de vineri, 29 iulie, vor mai participa pe lângă Jose Antonio Fraga Castro şi reprezentanta Ambasadei Republicii Cuba la Bucureşti, Mariem Martinez Laurel şi Decebal Lohan, secretarul general al Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică din România.
„Am intrat în legătură cu nepotul lui Fidel Castro prin intermediul ambasadei. El se află într-o delegaţie din Cuba care vine în România şi în alte patru sau cinci ţări europene pentru a promova acest medicament. Noi am intrat în contact cu el pentru a deveni distribuitori exclusivi. Medicamentul este omologat“, au declarat pentru Capital surse din cadrul companiei. Sanimed activează pe piaţa distribuţiei de medicamente şi a echipamentelor medicale.