Treceți la conținutul principal

funeriu a prins aripi si ii da un croseu lui udrea...

Funeriu: Nu e bine ca politicienii să se afişeze cu sportivi, să câştige imagine pe munca lor

La finalul unui meci demonstrativ de tenis, disputat cu Ruxandra Dragomir, Ministrul Educaţiei a declarat că nu este bine ca politicienii să câştige imagine pe "truda şi munca" sportivilor. "Am evitat să fac astfel de lucruri, dar îi admir foarte mult pe sportivii români", a declarat Funeriu. El a povestit şi despre meciul lui Bute, la care a fost prezent: "Am fost de-a dreptul emoţionat". Vezi imagini cu ministru jucând tenis în Galeria Foto.

Daniel Funeriu joacă tenis
Imaginea 1/6
Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, a declarat, luni, la finalul unui meci demonstrativ de tenis disputat cu preşedintele FR de Tenis, Ruxandra Dragomir, că nu este bine ca oamenii politici să se afişeze alături de sportivi pentru "a câştiga imagine", informează Mediafax.
"Faptul că am ales să nu fiu extrem de vizibil în zona sportului este pentru că eu cred că sportul românesc trebuie condus de oameni care au arătat ceea ce este performanţa sportivă, cum este doamna Melinte. Cred că nu e bine ca politicienii să se afişeze cu sportivi să câştige imagine pe truda şi pe munca lor. De aceea am evitat să fac astfel de lucruri, dar îi admir foarte mult pe sportivii români. Ivan Patzaichin este unul dintre modelele mele din viaţă", a spus Funeriu.
Întrebat când va deveni sportul o prioritate în România, ministrul a evitat un răspuns concret, afirmând doar că în calendarul şcolar de anul viitor este programată o săptămână în care fiecare instituţie de învăţământ va organiza competiţii sportive. "Sportul românesc este condus de Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport unde preşedinte este doamna Melinte. Statul acordă sume de bani substanţiale federaţiilor sportive. Desigur, este loc de mai bine, mai ales că intrăm într-un an preolimpic şi sunt multe eforturi care trebuie făcute: sportul în şcoală, lărgirea bazei de selecţie şi mai multe competiţii. În calendarul anului şcolar următor am introdus în prima săptămână a lui aprilie «Săptămâna şcoala altfel». Este o săptămână în care nu se vor face cursuri aşa cum le ştim noi, ci fiecare şcoală va putea organiza competiţii sportive, tocmai pentru a face un prim pas în această direcţie, să ducem sportul mult mai aproape de elevi. Acest lucru este ceva concret, dincolo de vorbe sau altceva", a menţionat ministrul.
Prezent la gala în cadrul căreia a boxat Lucian Bute, Daniel Funeriu a fost impresionat de felul în care fetiţa pugilistului Viorel Simion şi-a susţinut tatăl din tribună. "Am fost la meciul lui Bute. Am fost la o parte mai lungă a galei, nu doar la meciul lui Bute. Am fost extrem de impresionat. Am stat lângă fetiţa lui Viorel Simion şi am fost foarte impresionat de această fetiţă cum şi-a susţinut tatăl. Am fost de-a dreptul emoţionat. Meciul lui Bute a fost unul câştigător, câştigător pentru Bute, câştigător pentru România. Şi cred că modul în care Lucian Bute a fost emoţionat după victorie ne-ar ajuta pe toţi să fim puţin mai uniţi şi puţin mai solidari", a precizat Funeriu.
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a inaugurat, luni, tribuna provizorie a terenului din cadrul complexului Academia de Tenis Herăstrău printr-un meci demonstrativ de aproximativ 10 minute cu ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu. Complexul Academia de Tenis Herăstrău va găzdui turneul BCR Ladies Open România, programat în perioada 18-23 iulie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/