Treceți la conținutul principal

era si cazul ca boc sa-si traga autostrada prin fata casei parintesti...

Gandul: Drumul principal din satul Răchiţele, localitatea natală a premierului Emil Boc, este inclus într-un proiect de modernizare derulat de Consiliul Judeţean Cluj, şeful Guvernului fiind întrebat joi despre lucrările de asfaltare din zonă, care ar fi făcute până la casa părintească a acestuia.

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă poate să dea detalii despre proiectul de aproximativ 14 milioane de euro care vizează asfaltarea unui drum din Răchiţele care ar duce până unde este casa părintească a lui Boc, premierul a răspuns: "Eu cred că primarul din comună vă poate da toate acele detalii. Nu am informaţii despre asemenea proiecte din fiecare comună din România".

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul comunei Mărgău, Sorin Suciu, de care aparţine satul natal al premierului Emil Boc, Răchiţele, a spus că drumul din Răchiţele este inclus într-un proiect de modernizare finanţat din fonduri europene şi derulat prin Consiliul Judeţean, primarul negând că drumul este asfaltat doar până la casa părinţilor şefului Guvernului.
Suciu a declarat, joi, că drumul din sat este modernizat în urma unui proiect finanţat din fonduri europene care se adresează zonei turistice Răchiţele - Ic Ponor.
"Nu e adevărat că drumul din Răchiţele este asfaltat până la poarta casei părinţilor premierului Emil Boc. Nu e asfaltat numai până în faţa casei lui, este asfaltat şi mai jos. Eu ştiu că drumul este inclus într-un proiect finanţat din fonduri europene pentru zona turistică Răchiţele - Ic Ponor, gestionat de o regie a Consiliului Judeţean Cluj", a spus Sorin Suciu.
Directorul Regiei Autonome de Administrarea a Domeniului Public şi Privat a judeţului Cluj, Mircea Avram, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX că proiectul Răchiţele - Prislop - Ic Ponor începe de la ieşirea din satul Răchiţele, iar drumul are o lungime de 22 de kilometri.
"Proiectul de modernizare a drumului din zona turistică Ic Ponor are o lungime de 22 de kilometri şi este finanţat din fonduri europene. Valoarea sa este de circa 8 milioane de euro. Nu are nicio legătură cu Emil Boc, proiectul fiind început în 2006, când preşedintele CJ Cluj era liberalul Marius Nicoară. Drumul prin satul Răchiţele până la partea asfaltată din proiectul cu finanţare europeană va fi modernizat printr-un proiect al CJ Cluj privind drumurile judeţene", a spus Avram.
Lucrările la drumul Răchiţele - Prislop - Ic Ponor au început în anul 2009.
În Programul Operaţional Regional pentru perioada 2007-2013, este prevăzută modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchiţele - Prislop - Ic Ponor pentru care este acordată prefinanţare în valoare de aproape 15 milioane de lei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/