Treceți la conținutul principal

27 de ani

Adevarul:

VIDEO Blestemul artiştilor care au murit la 27 de ani. Amy Winehouse, ultima pe listă

24 iulie 2011, 08:44 |  Autor: Cristina Iana, Larisa Ciută | 4112 afişări
Fenomenul a marcat aproximativ 35 de muzicieni

Fenomenul a marcat aproximativ 35 de muzicieni

 
Pare o simplă coincidenţă, dar în timp a ajuns să fie un adevărat blestem. Figuri legendare precum Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison şi Kurt Cobain, care au murit la aceeaşi vârstă, au fost incluse în "Club 27" sau  "Forever 27 Club". Cântăreaţa britanică Amy Winehouse, decedată sâmbătă, 23 iulie, pare să fie ultima pe această listă neagră.
Anul 1970 a fost marcat de dispariţia lui Jimi Hendrix (18 septembrie), asfixiat cu propia vomă după ce a combinat somnifere cu vin, şi a lui Janis Joplin (4 octombrie), decedată, se crede, în urma unei supradoze de heroină.
Un an mai târziu, liderul The Doors, Jim Morrison, a murit pe 3 iulie. În cazul lui Morrison nu a fost făcută o autopsie, considerându-se că a murit din cauza problemelor de inimă.
Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, a murit prin împuşcare pe 5 aprilie 1994, stabilindu-se oficial că a fost vorba de o sinucidere.
Se pare că mama cântăreţului, afectat negativ de propriul succes şi care s-a luptat cu dependenţa de heroină, depresia şi problemele din viaţa personală, i-ar fi spus la un moment dat: "Nu te alătura acelui club stupid", relatează Forbes, care aminteşte de asemnea de marii dispăruţi ai lumii muzicii la vârsta de 27 de ani.
Potrivit biografiei lui Cobain, "Heavier Than Heaven", sora muzicianului a spus că, în copilărie, acesta şi-a exprimat dorinţa de a face parte din "club".
Alţi muzicieni celebri care au murit la vârsta de 27: Ron McKernan, basistul Dave Alexander, textierul Manic Street Preachers şi chitaristul Richey James Edwards.
Cartea publicată de editura americană Random House, intitulată "The 27s: The Greatest Myth of Rock & Roll" detaliază acest fenomen, care a marcat aproximativ 35 de muzicieni.
Forever 27 Club:
Kurt Cobain - solistul Nirvana s-a sinucis cu o puşcă în 1994.
Janis Joplin - a murit pe 4 octombrie 1970 din cauza unei supradoze de heroină.
Ascult-o aici pe artista:
Jim Morrison - solistul Doors a murit de insuficienţă cardiacă, dar nici o autopsie nu a fost efectuată.
Ascultă-l aici pe artist:
Jimi Hendrix - chitaristul a murit prin asfixiere cu propria vomă. Artistul era cunoscut pentru consumul de vin cu somnifere.
Ascultă-l aici pe artist:
Brian Jones - chitaristul Rolling Stones a fost găsit înecat într-o piscină. Un raport al medicului legist a explicat incidentul ca fiind "moarte prin accident".
Ascultă-l aici pe artist:
Amy Winehouse - a fost găsită moartă pe 23 iulie 2011, cu nici două luni înainte să împlinească 27 de ani.
Ascult-o aici pe artista:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

Mirele, fă ceva... Pleacă

Așadar, jucăm meciul-meciurilor în Islanda, cu, ați ghicit domnule Becali, cu Islanda, primul pas pentru calificarea la Euro cât o fi el că nu mai e 20-20 prin ușa din dos, deși UEFA ne-a ploconit să organizăm 4 meciuri pe Arătura Naațională și noi ce facem? Nu tragem NICI UN ȘUT pe poartă. Bine, a fost unul din penalty pe care ni l-a acordat cam gratis arbitrul... Nici un șut. Asta e ca și cum te-au duce la munte în chiloți sau urci la volan fără să fi condus în viața ta o trotinetă, nici măcar o mașină. Privirea pierdută în infinit a lui Mirel spune tot. Ce așteptări să ai de la un om care nu a terminat liceul, nu și-a luat BAC-ul?A, e fotbal, ziceți. Păi, domnilor, fotbalul în ziua de azi se joacă și cu capul, mai exact cu ce ai în cap. Trebuie să fi un geniu cu 4 clase ca să joci excelent și apoi să ajungi un antrenor deosebit. Nu e cazul la Radoi. E un neica-nimeni, sclavul lui Becali și atât.