Treceți la conținutul principal

Un japonez a facut din cacat carne. Un roman a facut din cacat bici...

Antena 3: Creşterea excesivă a populaţiei Globului aduce cu sine o problemă inevitabilă: criza alimentară. Un cercetător japonez a găsit însă rezolvarea: friptura din fecale umane.

Conform unui articol publicat de Yahoo!News, Mitsuyuki Ikeda, cercetător la Laboratorul Okayama, a reuşit să obţină carne bazată pe proteinele din excremente umane.

Deşeurile umane din canalizări conţin numeroase proteine, datorită tuturor bacteriilor. Cercetătorii au extras acele proteine, le-au combinat cu alte substanţe şi au realizat "friptura artificială", care conţine 63% proteine, 25% carbohidraţi, 3% lipide şi 9% minerale.Carnea de nuanţă roşie, datorită unui colorant alimentar, este apoi aromată cu proteină de soia şi masa poate fi servită!

Testele iniţiale au arătat că friptura din fecale are gust de carne de vită.

Oamenii de ştiinţă speră că în timp preţul produsului va fi asemănător cu cel al cărnii obişnuite, chiar dacă în prezent este de zece ori mai mare, din cauza cheltuielilor implicate în procesul de cercetare.

Studiile arată că industria ambalării produselor din carne este răspunzătoare pentru 18% din emisiile de gaze cu efect de seră. Efectivele de animale necesare pentru a hrăni oamenii consumă şi ele resurse şi spaţiu în exces, iar cruzimea faţă de animalele care ne ajung în final pe masă nu este nici ea de ignorat. "Burgerul din fecale" inventat de Ikeda ar reduce în mod semnificativ deşeurile şi emisiile.

Profesorul Ikeda este conştient de bariera psihologică care trebuie ridicată, deoarece oamenii nu vor să accepte că mâncarea lor este fabricată din fecalele proprii sau ale semenilor, însă speră ca în timp şi acest aspect să fie rezolvat, în favoarea unor motive mult mai logice: responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, costul şi caloriile în minus conţinute de noua sa invenţie.


---
Deci, daca asta isi breveta inventia pe timpul lui ceausescu... Ce WC-uri ecologice, te duceai direct la Alimentara si te cacai in galantar...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/