Treceți la conținutul principal

Snapshoturi de la mall

Azi am fost la Mall Vitan cu Delfinul sa vedem Kung Fu Panda 2. Ei, si pana sa intram la film, dar si dupa portia de 3D am avut ocazia sa admir romanii de la mall. Tot in 3D.

@Asadar, in sala, un tata cu fetita, privea nedumerit la bilet si in jurul sau, in sala, si la un moment dat a intrebat ci voce tare: care e stânga?
@ Am intrat la Mark&Spencer sa vad camasi de anul trecut (le mai vazusem, deh) la 239 RON sau cele mai ieftine la 159 RON si am retinut dor privirea circumspecta a body-guardului de la intrare. Si cu privirile astea sunt obisnuit, un melanj de frustrare (putea sa fie director, dar a fost bolnav cand era mic) si superioritate (bai, dar ma lasi, cu tricoul ala se vine la Mall? Nu vezi ce camasa calcata si apretata am eu. Si am si spray, bai...)
@ La Debenhams cred ca era fratele bodyguardului de la M&S - tiganos si plictisit plus simptomele de frustrare si superioritae. Plus ca m-am prins ca ma urmarea cu privire cand ma plimbam prin raionul de confectii barbati.
@ Altfel, nici la D, nici la M&S nu s-a deranjat vreun angajat, ceva, sa ma intrebe cam ce vreau.
@ Si nici la Kenvelo
@ Pe scarile rulante un tigan tatuat m-a fixat cu privirea. Cred ca de la tricoul rosu i se tragea pizma.
@ Cand m-am dat jos de pe scari, ma intersectez cu un culturist in maieu si femeia lui (in partea stanga amandoi) iar in dreapta patru tigani in maieuri, tatuati si ei, care se uitau la culturist si isi imaginau cum il fac pe ala zob.
@ La McDonalds in fata, la mese, un tatic la vreo 25 de ani, cu sotia si fetita de vreo 4 ani, tragea destonic dintr-o sticla de 2 litri de Timisoreana. Bere. Inatai a tinut-o discret, sub masa, dar dupa vreo 10 minute (timp in care sticla a devenit mai mult goala) a pus-o direct pe masa, desurubata, si bea fara jena. Sotia si fiica l-au lasat sa bea singur.
@ La sala de jocuri, multi pusti de vreo 10-11 ani, exaltati. Sa traga cu pistolul, sa omoare monstri. Unul se pisa pe el si a lasat pistolul si monstri, dar nu stia unde e WC-ul si oscila intre ecranul cu monstri si tejgheaua unde era supraveghetorul pe care il putea intreba de WC. Cred ca s-a pisat pe el intr-un final...
@ In rest, cam atmosfera de biserica, vii, te rogi sau te spovedesti, lasi un ban si pleci. Fericit, usurat, intristat, ingandurat.
@ La iesire din mall. o salvare. ”A murit cineva?”, ma intreab fi-miu. Nu, probabil i s-a facut doar rau. O fi fost ala cu Timisoareana. Sau culturistul? Sau tatuatii? Sau boduguarzii?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Paris Hilton sucks

Prezentatoarea show-ului de dimineata de la MSNBC care n-a vrut sa citeasca stirea despre Paris Hilton se numeste Mika Brzezinski si este - ati ghicit - fiica lui Zbigniew Brzezinski. O vedeti pe vreo fufa de la noi facand asa ceva? Macar in semn de protest fata de stirile cu Bheeekali...

Presa din Ungaria: "Banca lui Vladimir Putin se mută la Budapesta". România, printre acţionarii IIB

email   print 0     Autor:  Emil Neacşu 21 Feb 2019 - 14:16 Mutare strategică a preşedintelui rus, Vladimir Putin. Potrivit site-ului  Index.hu ,  International Investment Bank  îşi mută sediul general de la Moscova la Budapesta. Potrivit site-ului Băncii, România este printre acţionarii săi. Parlamentul Ungariei a dezbătut acordul internaţional care stabileşte noul sediu al băncii, acord care conţine o serie de detalii alarmante. Propunerea legislativă pentru introducerea unui nou acord internaţional cu Rusia în sistemul legal ungar conţine o serie de detalii neobişnuite, care acordă o serie de drepturi suplimentare pentru International Investment Bank (IIB), care este succesorul legal al Comecon şi al băncii fostei organizaţii economice sovietice. Documentul prevede că mare parte din costurile băncii - inclusiv remobilarea, chiria şi securitatea - să fie plătite de contribuabilii maghiari.  Presa ungară a subliniat că acordul menţionează o

links

https://www.nationalgeographic.com/culture/topics/reference/dramatic-history-prorogation-british-parliament/ https://foreignpolicy.com/2019/08/29/shutting-down-parliament-is-worse-than-a-coup-its-a-mistake/ https://time.com/5654052/moldova-drinking-problem/